ErhvervNyheder

Nyskabende visuelle film sætter fokus på byens mangfoldige

TVAarhus har i samarbejde med Aarhus City Forening skabt en programserie, hvor der stilles skarpt på Aarhus bys mangfoldige byliv, shopping og restaurationer.

Igennem udsendelserne bliver de kendte og mindre kendte bylivsområder vist og fortalt med fokus på områdernes unikke karakterer, så kendskabet og interessen for at besøge, opleve og handle i Aarhus øges efter en lang og udfordrende coronanedlukning. 

Claus T. Bech, direktør i Aarhus City Forening, udtaler: 

”Det glæder mig meget at Aarhus City Forening i samarbejde med TVAarhus er lykkes med at skabe en spændende række tv-indslag, der på bedste vis præsenterer alle de fantastiske handelsområder, som Aarhus har at byde på – lige fra Højbjerg i syd til Trøjborg og Risskov i nord. Jeg synes, at det er vigtigt at vise byens mangfoldighed og alsidighed og at præsentere sider af Aarhus, som folk måske ikke har kendskab til. Smilets By rummer så mange interessante steder, og vi vil gerne hjælpe folk på vej, så de kan lære byen endnu bedre at kende med inspiration fra de lokale ildsjæle”, afslutter Claus Bech. 

Nikolai Milman, leder af TVAarhus, udtaler: 

”Projektet beviser på smukkeste vis, hvorledes vi som Aarhus’ TV-station kan skabe nære fortællinger om livet og mulighederne i Aarhus som borger og gæst i byen. I hele processen fra idé til de færdige udsendelser har vi kun oplevet stor interesse for projektet. Vi glæder os derfor til at dele udsendelserne med vores seere og de aktører i byen, som kan finde udsendelserne anvendelige for at fremme fortællingen om Aarhus og dens mange muligheder.” 

De første 7 afsnit kan nu ses på TVAarhus, og de resterende afsnit om byens øvrige indkøbsområder følger i løbet af den kommende tid. Se de 7 afsnit HER. 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE