Motor

Oplev den elektriske folkevogn hos Volkswagen Viborg

ID.3 er navnet på folkets el-bil. Den nye 100% elektriske bil kommer til Viborg i uge 39, hvor den kan opleves hos den lokale Volkswagen-forhandle på Lundborgvej.

Volkswagen har investeret meget i den nye elbil, og meningen er, at den skal bane vejen for elbiler til alle, der vil ind på det klimavenlige marked. Allerede inden lanceringen har der været stort efterspørgsel på bilen, og nu får beboerne i Viborg altså chancen for at opleve den med egne øjne og sædemuskulatur.

”Fremtiden tilhører elektrisk kørsel. For os er lanceringen af ID.3 startskuddet til en bredere tilgang til elbilen i Danmark med lang rækkevidde, høj produktionskvalitet og høj anvendelighed. Vi har gentænkt bilen, som vi hidtil har kendt den, og bygget fremtidens 0-emissions mobilitet,” siger Mads Lauvring, direktør for Volkswagen Danmark.

Stor interesse hos midtjyderne
Det er ikke kun gætværk, når det gælder interessen. Volkswagen har gennem YouGov-analysefirmaet, fået gennemført en undersøgelse i Region Midtjylland, og her svarede 73% af de adspurgte, at de var helt eller delvist enige om, at bilernes CO2-ledning skal skæres ned.

Der er endnu ingen pris på den mindste model ID.3, men nummer to i rækken koster 324.995,- Rækkevidden på de forskellige modeller er angivet til omkring 420 kilometer ved blandet kørstel og 550 kilometers bykørsel. En Tour-udgave kan fås til 399.995,- med en rækkevidde på 540 kilometers blandet kørsel og 720 i byen.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x