Kultur/EventNyheder

Oplev Kongelunden inden sæsonstarten i Ceres Park

Når AGF starter sæsonen i 3F Superligaen på mandag den 14. september med et stort traditionsopgør mod Vejle Boldklub, får kampens optakt en spændende tilføjelse. For inden kampen kan man fra kl. 17 blive klogere på Kongelunden og det store udviklingsprojekt i området omkring Ceres Park og & Arena i skovene for enden af Stadion Allé.

Inden kampen kan man således møde Kongelundens sekretariat, der for en dag har rykket kontoret til Ceres Park. Her kan man høre mere om visionen for Kongelunden, deltage i en konkurrence om sæsonkort til AGF’s hjemmekampe og i det hele taget varme op til kampen i godt og inspirerende selskab og kigge ind i fremtiden mod et nyt fodboldstadion.

– Vi glæder os meget til at være med til at åbne fodboldsæsonen i Aarhus efter AGF – trods udfordringer med Corona i Aarhus – leverede en historisk flot sæson i foråret. Sæsonstarten er alletiders lejlighed til at komme forbi og fortælle om Kongelunden og hvor langt vi er med projektet, og samtidig bidrage til en god opvarmning til kampen, siger Trine Ribergaard Skammelsen, projektdirektør i Kongelundssekretariatet, der hen over sensommeren gennemfører en række aktiviteter i området som det ved AGF’s hjemmekamp på mandag.

Hos AGF – som med et nyt fodboldstadion bliver en central del af det fremtidige Kongelunden – glæder man sig til besøget på mandag fra Kongelunden.

– Vi ser frem til at tage imod Kongelunden til kampen. Det er en oplagt lejlighed til, at vores fans, gæster, sponsorer og publikum kan blive klogere på udviklingen indenfor Kongelunds-projektet og få en status på det kommende, nye fodboldstadion. Samtidig har vi en forhåbning om, at vi med arrangementet mandag også kan bidrage til en øget synlighed af Kongelunden, hvor det er vigtigt, at hele byen og ikke mindst området omkring Ceres Park & Arena bliver inddraget i udviklingen af de kommende planer, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Kampen på mandag mod Vejle Boldklub spilles på Ceres Park mandag d. 14. september kl. 19.00. Kongelundssekretariatet kan mødes foran Ceres Park & Arena fra kl. 17.00

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også

Close
Back to top button
x
Close
Close