Mad og drikkeNyheder

Panorama gør det igen

For andet år i træk har Silkeborg-restauranten Danmarks Bedste Bøfsandwich

Det var – igen – en bevæget Jesper Panorama Pedersen, der sammen med sin køkkenchef Morten Bang blev overrasket på live-TV tirsdag morgen, da de for andet år i træk fik prisen for Danmarks Bedste Bøfsandwich.

De var i studiet hos Go’Morgen Danmark på TV2 for at lave deres nu berømte bøfsandwich for seerne og studieværterne, da Frederik Lundberg og Lasse Görlitz fra “De Brune Riddere” kom ind i studiet og fortalte at Restaurant Panorama Mad & Vin i Silkeborg endnu en gang kan bryste sig af at servere den bedste udgave af den særligt danske delikatesse.

På “De Brune Ridderes” facebookside kan man læse, at det kun var marginaler, der i år adskilte Panorama og konkurrencens andenplads, Rasses Skovpølser, men at Panorama trak den hjem igen på det saamlede indtryk.

“Ligesom sidste år hvor Panorama vandt, så viser den regerende mester igen at det handler om helheden. Der hvor alle elementerne er gode, men den samlede helhed giver en kulinarisk synergi, så man virkelig kan opleve hvad Danmarks bedste bøfsandwich kan!” skriver De Brune Riddere.

Det er kun anden gang i prisens ti-årige historie, at den regerende mester genvinder prisen, men Jesper Panorama Pedersen lovede for rullende kameraer, at restauranten vil gøre hvad de kan for at holde sig på toppen til næste års kåring også.

Udover de overordnede vindere, kårer De Brune Riddere også de fem vigtigste elementer i bøfsandwichen:
– Danmarks mest kælne brune sovs: Restaurant Klokken, Aarhus
– Danmarks svedigste løg: Panorama Mad & Vin, Silkeborg
– Danmarks frækkeste boller: Kohalen, Panorama Mad & Vin, Silkeborg
– Danmarks mest flabede hakkedreng: Rasses Skovpølser, Skanderborg
– Danmarks syndigste syltevarer: Rasses Skovpølser, Skanderborg

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE