Debat/indlægPolitik

Penge til områdefornyelse i landdistrikterne ender i Jennumparken 

Debatindlæg af Nick Zimmermann, byrådsmedlem af Randers Byråd for Dansk Folkeparti

Vi har i Randers Kommune nogle fantastiske landdistrikter. Men der er mange steder i vores kommune, hvor penge til områdefornyelse kunne gøre stor gavn. Eksempelvis til nye grønne områder, nedrivning af gamle bygninger eller bare generel grøn vedligehold.

Derfor havde vi i Dansk Folkeparti med til budgetforhandlingerne, at vi ville give flere penge til vores landdistrikter. Derudover ønskede vi at afsætte et fast driftsbeløb til pasning af eksempelvis grønne områder og aktivitetsparker.

Desværre for borgerne i landdistrikterne var det ikke dem S, SF, K og R havde for øje ved de netop overståede budgetforhandlinger. For i stedet for at afsætte penge til nogle helt konkrete i projekter i eksempelvis Hald, Øster Tørslev eller Stevnstrup, så bliver Jennumparken tilgodeset med hele 2,5 millioner kroner til områdefornyelse. Forestil dig lige hvor meget gavn 2,5 millioner kroner ville gøre i et af vores landdistrikter? Vi har i vores landdistrikter nogle stærke lokale kræfter der knokler for deres lokalområde, men ikke engang det er nok til at Socialdemokraterne, SF, K og R vil tilgodese landdistrikterne i budgettet. I stedet smider de penge efter Jennumparken, måske i håb om at høste nogle stemmer på bedste Morten Østergaard facon?

Borgmester Torben Hansen fortsætter altså med at prioritere udlændingeområdet, og så må alle andre områder undvære. Urimeligheden fra vores borgmesterparti kender altså efterhånden ingen grænser. Men hvorfor foregår dette i det skjulte, kære borgmesterparti? Hvorfor står I ikke frem overfor borgerne i Randers Kommune og forklarer dem, hvorfor I forvalter deres penge på så skammelig vis?

I Dansk Folkeparti er vores holdning klar. Vi kæmper for vores landdistrikter, og det vil vi altid gøre!

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE