112Forside SekundærNyheder

Politiet efterlyser en ukendt gerningsmand for brandstiftelse i Silkeborg

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en ukendt gerningsmand, som er mistænkt for at have påsat en brand i en kundevogn med affald på en parkeringsplads ved Resedavej 39 i Silkeborg den 29. maj 2021.

Den 29. maj mellem klokken 02.45 og 03.30 kravlede en ukendt gerningsmand over et hegn til en affaldsgård ud for Resedavej 39 i Silkeborg. Her fandt han en kundevogn med affald, som han formentligt hældte brandbar væske ud over og antændte. Han stillede herefter kundevognen under et halvtag til en parkeringsplads ved Resedavej 39. Stedets videoovervågning viser, at han ankom til fods og forlod stedet til fods.

Midt- og Vestjylland Politi offentliggør nu overvågningsbilleder fra parkeringspladsen i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere den mistænkte. Han beskrives som:

  • A: Mand, ca. 20-30 år og almindelig af bygning. Kort, lyst hår og var iført sorte shorts, sort jakke med hætte og en blå rygsække.

Borgere, der har oplysninger om personens identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på tlf. 114. Oplys gerne journalnummer 4100-83980-00129-21 ved henvendelser i sagen.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x