112NyhederTopnyheder

Politiet efterlyser ung mand i skamferingssag

En ung mand er nu mistænkt i længerevarende sag om skamfering af flere heste

I flere forskellige sager om skamfering af heste, har Nordjyllands Politi nu bedt om offentlighedens hjælp til at finde frem til en ung mand, der er mistænkt i sagen.

Skamferingerne har fundet sted i et område nord for Randers i løbet af de eneste måneder, og sagen er endt hos Dyrevelfærdssektionen hos Nordjyllands Politi.

Det er her, man har fattet interesse for en yngre mand, der befandt sig på Lindegaardsvej 33 i Linde, onsdag den 25. august, kl. 15.20.

”Og her filmede manden med sin mobiltelefon ud over en hestefold med ca. 10 heste, ligesom han filmede ind i en tilhørende hestestald. Pågældende mand er interessant for os at komme i kontakt med, idet hans færden på tidspunktet gør, at han bør afhøres til sagen – så har nogen set ham eller har andre oplysninger, så ring til os på 114,” lyder opfordringen fra politikommissær Henrik Jensen.

Politiet beskriver manden som:

18-25 år
180 cm. høj og almindelige af bygning
Lys i huden
Mørkt halvlangt hår
Han var iført en brun trøje, sorte bukser og sorte sko med hvide såler.
Han bar rundt på sin telefon og en an mindre sort taske eller paraplylignende genstand.
Han havde hvide høretelefoner i ørerne.

Sagen efterforskes i sammenhæng med lignende sager begået i 2020 i byerne Terndrup og Aars, og der efterforskes også en anden sag i Jebjerg, som dog ikke er definitivt blevet kædet sammen med de eksisterende sager.

 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE