112Forside Sekundær FremhævetNyheder

Politiet leder fortsat efter formodet flugtbilist

Østjyllands Politi leder fortsat efter 20-årige Mohamad Tarek Younes, der efterlyses i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld fredag aften i Aarhus, hvor en politibetjent blev påkørt og pådrog sig alvorlige skader.

Østjyllands Politi har fredag aften og natten til lørdag ledt efter 20-årige Mohamad Tarek Younes, som politiet mener sad bag rattet i den bil, der fredag aften med høj fart påkørte en politibetjent i krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej i Åbyhøj.

Politi har modtaget mange henvendelser fra borgerne, men på trods af en intens eftersøgning aftenen og natten igennem, blandt andet med assistance fra helikoptere, er det ikke lykkedes politiet at finde frem til den eftersøgte.

”Vi er meget taknemmelige for den hjælp, vi har fået fra befolkningen i denne sag, og vi arbejder fortsat intenst på at finde frem til den eftersøgte. Vi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om vores medarbejders tilstand,” siger politiinspektør Gert Bisgaard.

Politiet fortsætter eftersøgningen og vil gerne fortsat høre fra borgere, der måtte have viden om, hvor Mohamad Tarek Younes befinder sig. Han man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Mohamad Tarek Younes er fra Hasle i det vestlige Aarhus. Han beskrives af politiet som:

  • 20 år
  • 185 cm høj
  • Muskuløs
  • Mørk i huden
  • Sort, mellemlangt hår og skæg
  • Fra Hasle

Læs også: Politibetjent alvorligt kvæstet i færdselsuheld

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x