112Nyheder

Politiet slog til mod narkohandlere – to anholdte fra Silkeborg

I alt fem anholdte onsdag og torsdag i to adskilte sager om narkohandel

I forbindelse med to adskilte sager om narkohandel anholdt Midt- og Vestjyllands Politi fire mænd onsdag og en mand torsdag. To af de anholdte er fra Silkeborg.

Onsdag kl. 17.30 blev der anholdt to mænd i Viborg – en 35-årig mand og en 27-årig mand, begge fra Stoholm. De blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag og blev varetægtsfængslet i fire uger frem til 19. november. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning.

Onsdag kl. 22.35 blev der i en anden sag om narkohandel også anholdt to mænd – denne gang en 21-årig mand fra Viborg og en 26-årig mand fra Silkeborg. Også de blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre og varetægtsfængslet i fire uger.

I forbindelse med efterforskningen af denne sag, anholdt politiet torsdag en tredje mand – en 28-årig fra Silkeborg – der vil blive fremstillet for retten i løbet af fredag.

Af hensyn til efterforskningen kan politiet ikke oplyse yderligere om de to sager, siger politikommissær Andreas Bang Andersen fra Midt- og Vestjyllands Politi i Viborg.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close