ErhvervNyhederTopnyheder

Pressemøde kl. 19: Danmark lukket i to uger mere?

Flere medier erfarer at der ikke kommer nye restriktioner inden nytår, men at de nuværende restriktioner forlænges frem til 17. januar

Statsminister Mette Frederiksen har indkaldt til pressemøde i aften kl. 19, og her vil hun ifølge TV2 og flere andre medier formentlig fortælle, at de nuværende landsdækkende restriktioner forlænges frem til 17. januar.

Ældre- og Sundhedsminister Magnus Heunicke har i dag afholdt flere møder med den såkaldte covid-19-følgegruppe, der består af partiernes sundhedsordførere, og har skulle gruppen angiveligt være blevet underettet om regeringens beslutning. Samtidig skulle det også være blevet oplyst, at der ikke kommer ny restriktioner inden nytår, selvom de seneste dages tal og udsigten til nytårsfesterne bekymrer flere sundhedseksperter.

Tidligere i dag udtrykte også Magnus Heunicke sin bekymring på Twitter, hvor han blandt andet skrev: “Vi har et for højt smittetryk og sammenlagt med høj positivprocent, stigende indlæggelsestal og flere dødsfald er situationen yderst alvorlig.”

Hvis restriktionerne forlænges uændret fra 3. januar betyder det blandt andet, at alle skole- og gymnasieelever samt studerende på videregående uddannelser skal blive hjemme, samt at restauranter, barer, kulturliv samt næsten alle butikker og liberale erhverv som frisører og massører fortsat ikke må åbne.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close