Forside FremhævetHåndboldNyhederSport

Problemer med en finger holder Haugsted væk fra landsholdet

Line Haugsted er ikke med når Jesper Jensen samler de bedste danske håndboldkvinder, til to træningskampe mod Spanien. Haugsted har lidt helbredsproblemer og skal bruge landsholdspausen til restitution.

Traditionen tro sender Viborg HK en stor del af truppen afsted, når der indkaldes til landsholdssamlinger, og således befinder Kristina Jørgensen, Ida-Marie Dahl, Laura Damgaard, Anna Kristensen og Majbritt Toft sig nu i den danske lejr, mens Carin Strømberg er taget afsted med den svenske trup.

Tydeligt bliver det så også, at en af håndboldens helt store profiler, Line Haugsted, ikke er på listen. Det er det en naturlig forklaring på.

 

Tiltagende smerter kalder på en løsning nu

Line Haugsted har igennem længere tid haft problemer med skudhånden og specielt pegefingeren, og i forbindelse med den seneste landsholdssamling bliver hun i landsholdets regi gjort opmærksom på, at en injektion i fingeren kan være en mulighed for at afhjælpe de tiltagende smerter.

Efterfølgende har Viborg HK´s egen sundhedsstab med Morten Vanggaard i spidsen vurderet fordele og ulemper ved en injektion.

Line Haugsted har trukket et stort læs både i klub- og landsholdsregi, og hun er udover fingeren også udfordret på en tå og en skulder, der skal tages hensyn til. Ud fra en helhedsvurdering og naturligvis i samråd med Line, der oplever tiltagende smerter, er et forsøg med injektion nu ikke blot en mulighed men en nødvendighed.

Line Haugsted har grundet ovenstående ikke deltaget i træning efter kampen i torsdags, og med udsigt til injektion tirsdag i den kommende uge og derefter 4-5 dages obligatorisk restituering, håber Viborg HK, at Line Haugsted vil være på banen igen i starten af uge 16.

Foto: MG – MinByNEWS

Ved EM i december var Line Haugsted en af Danmarks bærende spillere, og hun blev også kåret til turneringens bedste forsvarsspiller af det europæiske håndboldforbund (EHF).

Truppen der mødes mandag til træningssamling er som følger:

Målvogtere: Sandra Toft (Brest), Anna O. Kristensen (Viborg HK), Amalie Milling (København Håndbold)

Fløjspillere: Simone Böhme (Siófok), Andrea Hansen (København), Lærke Nolsøe (NFH), Emma Friis (Herning-Ikast)

Stregspillere: Kathrine Heindahl (CSKA Moskva), Majbritt Toft Hansen (Viborg HK), Ida-Marie Dahl (Viborg HK), Sara Hald (Odense)*

Bagspillere: Mette Tranborg (Team Esbjerg), Louise Burgaard (Metz), Laura Damgaard (Viborg HK), Mia Rej (Odense), Anne Mette Hansen (Györ), Kristina Jørgensen (Viborg HK), Mie Højlund (Odense), Simone Petersen (Herning-Ikast Håndbold)*

* er kun med til samlingen fra 12. til 14. april.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close