NyhederPolitik

Randers: DF vil gøre op med ledelsessvigt på plejecentrene Nyvang og Møllevang.

Partiet vil have kritikken af forholdene op på det førstkommende møde i Omsorgsudvalget og derefter i byrådet.

Den efterhånden lange sag omhandlende kritik af forholdene på plejecentrene Nyvang og Møllevang giver anledning til at Dansk Folkeparti til næste møde i Omsorgsudvalget stiller et beslutningsforslag.

»Vi er i Dansk Folkeparti kommet til den konklusion, at der i kommunens omsorgsområder findes ledelsesmæssige svigt, og at der tilsyneladende også findes medarbejdere som burde finde sig et andet job frem for at arbejde med mennesker,« siger formand for Dansk Folkeparti i Randers, Nicolai Carlson Estrup.

»Den kultur som kommer frem til overfladen kan ikke rettes op med øgede budgetter, og derfor kræver vi, at der for hvert ældreområde laves en tilbundsgående undersøgelse af ledere og medarbejdere. Vi er selvfølgelig klar over, at langt de fleste er dygtige og professionelle og passer deres job efter alle kunstens regler, men de eksempler som er fremkommet kan vi ikke accepterer,« understreger Nicolai Carlson Estrup.

Derfor Dansk Folkeparti, at den generelle tilgang og kultur ændres, så det er den faglige stolthed og borgerens livskvalitet der skal være i højsædet, i hele kommunen, hedder det i en pressemeddelelse fra partiet.

»Det skal være et krav, at de ansatte arbejder aktivt med dette og har forståelse for hvad det vil sige at arbejde med mennesker, derfor foreslå vi også, at dette indgår i de årlige MUS samtaler,« siger den lokale formand for DF.

Dansk Folkeparti mener, at det skal være en byrådsbeslutning hvordan det skal udmøntes, foreslår bl.a. interviews med eksterne konsulenter og forvaltningsmedarbejdere.

Samtidig foreslår Dansk Folkeparti, at der laves en tilbundsgående undersøgelse af de ledelsesmæssige forhold, herunder interviews med plejepersonalet, med henblik på at afdække om der er personale som ønsker andet job.

Endvidere mener partiet, at den generelle tilgang ændres, så det er den faglige stolthed og borgernes livskvalitet, der kommer i højsædet i hele kommunen.

»Vi vil ikke længere se til, at vores ældre medborgere som grundet alderdom, sygdom og funktionsnedsættelse behandles uværdigt af det personale som skal varetage deres sidste tid« afslutter Nicolai Carlson Estrup.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close