FodboldNyhederSport

Randers FC – AGF gyser afgjort i sidste minut

Den første kamp i Superligaen efter coronanedlukningen blev spillet her til aften, men grundet restriktioner og hensyn til spillernes helbred, stod Ceres Park tom, mens de mange fans måtte se sig henvist til at følge kampen fra hjemmene på forskellige kreative måder.

AGF havde op til kampen tilbudt en virtuel oplevelse fra tilskuerpladserne, der i øvrigt var fyldt med papfigurer, for at undgå, at det hele stod tomt. Her kunne fans købe adgang til livesending via Zoom. Og det var ikke kun tilskuerne, der kunne se spillerne, for langs banen var storskærme, hvor videosignalet hjemme fra stuerne blev sendt.

Satsningen havde skabt tvivl hos mange, men det endte med at blive en succes, og skabte en absolut førstegangsoplevelse for alle involverede..

Andre tog på P-scenen ved Tangkrogen, og så kampen på storskærmen i coronasikkerhed i drive-in.

Hjemmeholdet havde noget af en opgave foran sig, da modstanderne fra Randers indtil i aften ikke har tabt til AGF i David Nielsens tid som cheftræner. Og holdet havde lagt sig på en 3. plads med et enkelt point foran Brøndby inden ligaen gik på coronapause.

En sejr kunne sikre AGF den eftertragtede plads i Top 6. Kampen bød på masser af action, men efter 36 minutter, placerede Simon Piesinger fra Randers bolden i AGFs mål, og det så ud til, at det altså heller ikke var i dag, David Nielsen skulle få gjort op med forbandelsen.

I løbet af anden halvleg, så det ud som om, Randrusianerne blev overmodige, og mistede fokus, men de fik rettet op, og benhårdt arbejde fra De Hviiie endte i en udligning i sidste minut, og selvom det altså stadig ikke er blevet en sejr, kom de derfra med et point, og øger dermed afstanden til Brøndby.

Med to kampe tilbage, har begge hold altså stadig alt at spille for.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close