FodboldForside FremhævetNyhederSport

Randers FC er klar til Sønderjyske i Pokalfinalen

Med 1-1 i dagens semifinale mod AGF spillede Randers FC sig i sin første pokalfinale siden 2013.

AGF har fortsat ikke vundet over Randers i 16 kampe, sidst AGF slog Randers var med 3-2 i Aarhus d. 2. august 2015

Randers er derimod efter en rigtig god præstation klar til pokalfinalen som spilles på Ceres Park den 13. maj, her venter Sønderjyske som er forsvarende mester, det stod klart efter de slog FCM med 3-1 på hjemmebane tidligere i dag.

Der var ellers kun spillet 10 minutter for musikken lød ud over stadion, efter at Simon Piesinger havde sendt bolden i nettet bag Kamil Grabata. Men kampens dommer Mads Kristoffersen var ikke i tvivl og fløjtede frispark til gæsterne, efter Lasse Berg Johnsen begik frispark på AGF-målmanden.

Foto: Torben Haglund – MinByNEWS

AGF kom efter foran efter 23 minutters spil, på et flot hovedstødsmål af topscorer Patrick Mortensen, efter et hjørnespark, lagt ind af Patrick Olsen.

Men med fem minutter tilbage af første halvleg gled Mathias Greve gennem et lidt passivt AGF forsvar og kom også frem til en fin afslutning, som Grabara ikke kunne holde og bolden sprang ud til Marvin Egho, som sikkert kunne sparke bolden ind til 1-1, som også var stillingen ved pausen.

Efter pausen kom AGF ud og havde et godt udtryk, i omkring tre minutter, derfra stod der Randers på resten af kampen, AGF var bare et skridt bagefter og kom dog frem til chancer men uden at kunne blive rigtige farlige. Randers ville det bare mere.

Foto: Torben Haglund – MinByNEWS

Dermed er Randers FC klar til sin tredje finale, den første siden 2013 og drømmen om Europa lever endnu.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close