HelbredNyheder

Randers Kommune tilbyder vaccination til alle ansatte

Influenzavaccine kan forebygge og mildne symptomer ved Covid-19. Derfor tilbyder Randers Kommune nu gratis vaccine til alle ansatte. Tilbuddet er frivilligt

“Vi står i en særlig situation, hvor influenzavaccine kan bidrage til, at vi samlet set kommer bedre igennem covid-19 pandemien i Randers Kommune. Derfor tilbyder vi vaccine til alle medarbejdere, og det er naturligvis frivilligt,” siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune.

“Influenzavaccine forebygger og mildner symptomer hvis bliver smittet med covid-19. Vaccinen bidrager til at mindske risikoen for at vores medarbejdere bliver syge. Det har betydning for den enkelte, og det har betydning for arbejdsmiljøet for alle, at vi undgår sygdom. Når en medarbejder bliver syg og melder fra på arbejde, så har det betydning for kollegaerne – og ikke mindst så har det også betydning for borgerne, ” siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune.

Direktionen traf beslutning om at tilbyde influenzavaccine om et frivilligt tilbud til alle medarbejdere i slutningen af sidste uge og nåede fredag at drøfte det med hovedsamarbejdsudvalget, hvor medarbejderne er repræsenteret gennem de faglige organisationer.

“Hovedsamarbejdsudvalget er glad for vores beslutning og bakker op om det. Lige nu arbejder flere i organisationen på højtryk med at afklare, hvordan vi rent praktisk tilbyder vaccine til alle. Så det kan jeg ikke sige endnu, men jeg kan sige, at alle får direkte besked af deres leder,” siger Jesper Kaas Schmidt og fortsætter:

“I direktionen og i hovedsamarbejdsudvalget håber vi, at så mange som muligt vil tage imod vaccinen. Sundhedsmyndighederne anbefaler at man lader sig vaccinere. ”

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close