Kultur/EventNyheder

Randers trænger til et godt grin

Mød tre garvede revyskuespillere den 2. oktober i Pakhuset

Restauratør Hans Christian Hjorth Møller fra Pakhuset i Randers, mener at byen har brug for at komme ud og more sig. Så efter en sommer med Corona nedlukning har han derfor inviteret til et godt grin, fredag d. 2. oktober.

Det er tre garvede revyskuespillere, der kommer til at stå for underholdningen. Nemlig Pernille Schrøder, Karsten Jansfort og kapelmester Thomas Pakula. Sammen kalder de sig ”3 TIL GRIN”, og de har alle tre været med i Randers Revyen, som igennem flere år har spillet på Pakhuset. Dog ikke i år, hvor Coronaen har lukket landets revyer.

Forfatterne har ikke kunnet bidrage til revyerne i år, så ”3 til Grin” har sammensat et program af de bedste revynumre, som de har lavet igennem tiden. Der bliver derfor mulighed for at få rørt lattermusklerne, men de 3 serverer også nogle musikalske lækkerier og nogle gamle evergreens, som publikum uden tvivl vil hygge sig med og nynne med på.

Der er tale om et helaftensarrangement hvor du får: Velkomstdrink med bobler, fisketallerken med forsk specialiteter, hovedretten er stege med diverse tilbehør og en lækker dessert.

Og ikke mindst en festlig og fornøjelig aften med nogle af de bedste revynumre. Prisen kr. 499,- pr. pers.

I Pakhuset følges alle de nødvendige COVID-19 retningslinjer og forholdsregler som bl.a. betyder færre gæster og større afstand mellem selskaberne. Skulle arrangementet blive aflyst pga. COVID-19, vil du selvfølgelig få refunderet det fulde beløb.

Billetter kan bestilles her

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også

Close
Back to top button
x
Close
Close