Debat/indlægPolitik

Randers: Vi skal gøre mere for vores fantastiske midtby

Debatindlæg af Nick Zimmermann, byrådsmedlem for DF i Randers

Hvad kunne en god start være? For flere år tilbage var det en hel fast del af midtbyen, at der ofte om lørdagen var koncerter for både børn og voksne nede på Slotspladsen.

Det mener jeg faktisk vi skal have tilbage, og helst i en permanent form på en kommunalt opstillet scene, enten ved Slotspladsen eller et andet sted centralt i byen. Meget gerne hver lørdag for at trække folk til midtbyen, men en god start kunne være en eller to lørdage om måneden, hvor blandt andet lokale upcoming bands kan komme og vise deres talenter, en tryllekunster eller andet der kan trække folk til midtbyen. Mulighederne er mange, men det starter med at vi fra politisk side prioriterer at få skabt forudsætningerne for det.

Vi i DF mener at dette kan være et trækplaster, og gøre at flere folk vælger midtbyen til. Derfor håber vi meget at vores politiske kollegaer på tværs af alle partier vil støtte op om initiativer som dette.

En levende by med udvikling er mange ting, f.eks. handel i butikkerne og aktiviteter på Rådhustorvet, men det kræver også at vi politikere gør alt hvad vi kan for at give midtbyen de bedste rammer. Jeg er slet ikke i tvivl om at de fleste randrusianere holder utrolig meget af midtbyen, men også mener at vi kan gøre mere, og det kan vi bestemt også! Derfor mener vi i DF blandt andet, at vi skal opprioritere midtbyen gennem flere arrangementer for både børn og voksne.

Det er selvfølgelig ikke os politikere der skal lave koncerter og arrangementer, det lader vi dygtige folk fra både kommunen og det private om, men vi skal skabe rammerne for at det kan blive en succes. Vi vil i DF sende et helt klart signal om at vi vil opjustere på den front, med henblik på at få en mere levende midtby.

Men for at give midtbyen de absolut bedste betingelser, og for alt dette kan blive udført bedst muligt, skal vi have flere gratis p-pladser i midtbyen. Derfor vil vi til kommende budget sammen med kampen for disse tiltag til midtbyen kæmpe benhårdt for flere gratis p-pladser.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close