Lokale Nyheder

Hos MinByNEWS er vores mål at dække vores mange lokalområder gennem gennemarbejdede og relevante nyheder med solid foranking i dit lokalområde.

Vi vil klæde vores læsere på til at kunne manøvrere rundt i dagligdagen, der hvor de bor, og det gøres bedst ved nærvær og relevans. Også selvom nyhederne nogle gange kommer fra regionerne eller Christiansborg.

Redaktionen
Redaktionen på MinByNEWS består af en sammensætning af faste journalister og skribenter, der dækker forskellige dele af vores dækningsområde.

Derudover har vi tilknyttet en række fotografer, der leverer billeder til vores artikler.

Alt er kontrolleret af chefredaktionen, der sikrer, at det lever op til de krav og visioner vi her på MinByNEWS har for at levere grundigt gennemarbejdede og relevante historie fra de lokalområder, der er en del af vores dækningsområde.

Vi har hovedkvarter i Aarhus, men vores skribenter sidder flere steder i Midt-, Vest- og Nordjylland.

Etiske Overvejelser
Vi tager ikke let på opgaven, når det gælder journalistisk dækning. Vi synes faktisk, at det er en vigtig opgave at dække de ting, der sker rundt omkring i landet. Både når det er kritisk, og når det handler om at vise, hvordan folk samles i weekenden.

MinByNEWS dækker en bred vifte af relevante nyheder, som når brandbilerne kører, der bliver scoret på stadion og når beslutningerne træffes hos de lokale og nationale politikere.

Vores primære forpligtelse er overfor sandheden og dernæst vores læsere.

Vi tager den journalistiske opgave meget seriøst, hvilket er én af grundende til, at vi har tilmeldt os Pressenævnet.

Vi bruger ikke click-bait, og vi respekterer den almindelige borgers ret til privatliv. Både i forhold til det skrevne, og det fotografiske.

Hvis du har problemer med en af vores artikler, kan du skrive til redaktion@minbynews.dk, og så vil vi tage kontakt med dig, så vi kan finde en løsning og give dig en forklaring på, hvorfor vi har gjort, som vi har gjort.

Faktatjek
Vores journalister deler den redaktionelle overbevisning om, at vores ry for at være sandfærdige og seriøse også reflekterer på, hvordan de opfattes.

Langt størstedelen af de daglige artikler er ligefremme historie om dette og hint, men fra tid til anden, har vi tungere og relevante historier, og da vi er et lille redaktionelt team, så deler vi opgaven, og hjælpes ad med at faktatjekke de større ting, inden de ryger “i trykken”.

I sidste ende sørger ansvarshavende chefredaktør for at gennemgå artikler, der skal have ekstra opmærksomhed.

Rettelser
Uanset hvor meget vi så gerne vil undgå det, så opstår fejl fra tid til anden. Det er menneskeligt, og der er ikke noget, vi kan gøre for at sikre os 100% imod, at det sker.

Men vi kan gøre noget for at sikre gennemsigtigheden, når det så rent faktisk sker.

Derfor er bliver alle rettelser udført som en tilføjelse til vores artikler, når vi først har publiceret. Vi ændrer ikke bare artiklen, medmindre der er tale om grammatiske, stave- og/eller tegnsætningsfejl.

Vi lægger heller ikke rettelserne nederst på side 18, for vi står ved vores fejltrin, tager ved lære af dem, og bliver bedre.

Finansiering
MinByNEWS er finanseret gennem annonceindtægter på siden.

Hvis vi bringer indhold, der er blevet betalt for, vil det fremgå tydeligt i artiklen. Vores annoncører har ingen indflydelse på den generelle redaktionelle linje.