NyhederTech

SACKit satser på trådløs opladning

Aalborg-virksomheden SACKit har haft stor succes med en række livsstilsprodukter, og deres linje af trådløse opladere har begejstret kunder både herhjemme og i udlandet.

Hvor meget kan man egentlig gøre ved noget så enkelt som en trådløs oplader til en mobiltelefon? Hvis du spørger Kristoffer Glerup fra SACKit, er der slet ikke nogen tvivl: Meget.

”Vi tænker altid på, hvad det egentlig er, som vi godt selv kunne tænke os. Og så går vi i gang med at lave det,” forklarer han, mens vi sidder i deres showroom på Lyngvej i Aalborg.

Showroomet bærer tydeligt præg af, at filosofien bliver implementeret i stor stil. Rundt om står der højttalere og høretelefoner, barstole og hængekøjer. står flere forskellige udgaver af de sækkestole, som SACKit startede med at producere, og foran Kristoffer, står et bredt udvalg af de trådløse opladere, virksomheden nu vil til at satse på i højere grad.

”Vi kunne se et hul i markedet, når det gælder ladning. Vi synes ikke, at ladere er særligt pæne. Det er store hvide klodser, der hænger i stikkontakten og ledningen er måske knækket. Så derfor udviklede vi denne her,” fortæller Kristoffer og rækker hånden frem.

Klædt i sæk og aluminium
I hånden ligger en CHARGEit, der er virksomhedens første trådløse oplader. Den er lavet i aluminiumsramme og SACKits ikoniske X trykt i silikone på tekstilet fra Kvadrat, der beklæder laderens overflade.

”Vi kan jo godt lide, at det lidt lækkert, og derfor tænker vi meget over det, når vi laver noget. Blandt andet det her stof fra Kvadrat. Det er noget, du normalt finder i superbiler, og ikke noget, du finder på et stykke elektronik, men vi synes, det er superlækkert, og derfor bruger vi det.”

CHARGEit er ikke kun et kønt ansigt. Laderen har indbygget powerbank, så den kan bruges helt og aldeles uden kabler, og det er noget Kristoffer er svært stolt af. Og han er ikke den eneste, der er glad for både designet og de funktionelle ting. Indtil videre har SACKit solgt over 80.000 ladere, og flere modeller af den populære oplader har netop ramt markedet

Egne erfaringer
”Når vi bruger dem selv, så finder vi hele tiden nye ting, vi kan lave med dem. Så det giver os nogle muligheder for at tænke i lidt andre baner,” forklarer Kristoffer Glerup.

Disse andre baner, er det, der har gjort, at SACKit har bevæget sig fra at lave sækkestole til trådløse opladere, og de i dag siger, at de sælger livsstilsprodukter. Og det med stor succes.

”Når folk kommer og ser vores ting, og rører ved produkterne, så siger de, at de synes de er lækre og fede, og så kan vi godt lave lidt forskellige ting. Men der er da stor forskel på et møbel og en opladet,” siger Kristoffer med et smil.

Nice design
Og selvom der måske nok er lidt spredt fægtning i varekataloget, er der en gennemgående designlinje i udstillingslokalet.

Det er ifølge Kristoffer en stor del af den identitet, som SACKit har dyrket siden virksomheden startede i 2012.

”Vi synes, at alle de ting vi laver, er så pæne, at man kan have dem stående fremme,” forklarer han, hvilket han ikke er den eneste, der mener. For designprisen RED DOT er blevet givet til tre af SACKits produkter. Sidste år fik CHARGEit og hovedtelefonerne TOUCHit prisen, og i år fik de en for de trådløse høretelefoner, ROCKit.

”Det er vi meget stolte af. Både fordi det er en stor anerkendelse, men også fordi det signalerer, at der er andre, der også synes, at de ting, vi laver, er fede.”

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også

Close
Back to top button
x
Close
Close