Forside GallerierGalleriKultur/EventNyheder

Se billeder fra dag to ved Snapsting 2021

Lørdag var der igen gang i den på Nytorv og hele byen dansede med. Vi har samlet et lille galleri dag lørdagen ved Snapsting i Viborg. Se billeder her.

Mens der blev danset rundt om i byen, var der igen gang i madboderne og der blev serveret iskolde fadøl, da Nytorv lørdag.

Først var det Junker der stod for musikken inde det kl. 20.00 var Depeche Mode cover bandet” Enjoy the silence” på programmet.

En koncert der fik alle de fremmødet med på en rejst tilbage til 80’erne og 90’erne lyd og nogle af de største nummerer fra den gang, fremført sikkert og på en fed måde.

I dag søndag står den så i børnenes tegn med ”Snapsting for Børn” inden der igen er musik på Nytorv. Først med Bull & Hjort går på scenen kl. 16.30

Gorm Bull og Palle Hjorth, to af landets bedste performere, fører dig ind i lyrikkens spændende verden med en koncert, der er bygget op omkring tre danske digtere – en meget kendt, en knap så kendt og en nærmest ukendt.

Deres fælles mission er at fortælle om menneskelivets mange facetter. Et andet fællestræk er, at Gorm Bull har sat musik til alle digtene og arrangeret dem sammen med Palle Hjorth.

Kendte mesterværker fra Gasolin og Kjukken

Kl 20.00 er det så tid til at synge med på nogle af Kim Larsens sange med Midt om Natten.

Midt om Natten serverer fremragende versioner af de allermest kendte mesterværker fra Gasolin og Kjukken.

Forsanger Poul Nielsen overrasker gang på gang folk med sin stemme, der til forveksling lyder som selveste Kim Larsen, dog uden at være påtaget. Han kan simpelthen ikke gøre for det – sådan lyder han bare, når han åbner munden.

Husk det er desværre ikke muligt at bestille plads eller tilmelde sig til koncerten på forhånd.

Til alle koncerterne på Nytorv og Gammeltorv er der et antal begrænsede pladser efter først-til-mølle-princippet.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x