HåndboldNyhederSportTopnyheder

Nordjysk håndboldmirakel: Aalborg er i Champions League finalen

Aalborg Håndbold laver Champions League sensation og slår Paris Saint-Germain ved den første semifinale ved Final4 i Køln.

Aalborg Håndbold slog Mikkel Hansens PSG og er klar til Champions League-finalen.

Efter 60 minutters vanvittig håndbold kan Aalborg Håndbold glæde sig over at være i Champions League-finalen – som det første danske hold nogensinde. Nordjyderne var undervejs nede med fem mål, men de var iskølige, da det skulle afgøres.

Læs reaktioner fra Aalborgs Simon Gade, Rene Antonsen og Buster Juul og efter 35-33-sejren over Paris Saint-Germain

Foto: EHF.

Simon Gade, målmand:

– Det er fantastisk, at vi er i fucking Champions League-finalen. Det er helt utroligt, hvad det her hold kan og gør hver eneste dag. Jeg har slet ikke ord for det.

– Det er utroligt. Den her klub er her for at skabe historie og for at spille den her type kampe. At vi allerede er her og kommer i finalen i dag, det er en stor holdpræstation.

– I pausen snakkede vi om de første 10 minutter, som var lidt nervøse – og vi virkede lidt bange for at spille. Heldigvis kom vi meget bedre med i de sidste 20 minutter, og heldigvis tog vi det med ind i store dele af anden halvleg.

 

Rene Antonsen, stregspiller og anfører:

– Vi holder troen på det. Vi brænder lidt og er lidt for nervøs fra start. Så får vi åbnet op ude bagfra med Læsø – og nu skal vores to lynsvenskere napper bare lige en kamp mere, og så er vi mestre.

– Felix Claar ligner en, der står til sin lillesøsters konfirmation, mens han tørrer røv med de bedste spillere.

– Jeg synes ikke kun, vi er gode til at afgøre kampene. Jeg synes, at vi er gode. Vi er med hele vejen rundt. Vi har bare et fuldstændig fantastisk koncept, som vi bare stoler på. Vi er bare et fuldstændig fantastisk godt hold.

 

Buster Juul, fløjspiller:

– Jeg tror, at vi lige nu skal hjem hurtigst muligt, og i en røvfuld isterninger i badekaret. Vi glæder os bare ad helvedes til (til finalen, red.). Ikke mange håndboldspillere får lov at spille Champions League-finale.

– Det er den vildeste sejr i Aalborg Håndbolds historie. Den har kolossal betydning. Vi er bare nede i sækken, og Paris gør, hvad de har lyst til i starten. Men så er der noget, der tager ved os.

– Jeg kunne høre min mor. Hun råbte “Kom så, Buster”. Det har hun gjort lige siden, jeg var 5-6 år.

 

Aalborg Håndbold 33-35 Paris Saint-Germain 

 

Skrevet af Jonas Løytved for MinByNEWS i Köln.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x