FodboldNyhederSport

Shelove Achelus forlænger med VFF

Kantspilleren fra Haiti kom til Viborg i sommer, og han glæder sig til at forlænge sit ophold i det midtjyske

Viborg FF og 20-årige Shelove Achelus er blevet enige om at forlænge samarbejdet med et år og option på yderligere et år.

-Shelove er en spiller, der på sin fodbolduddannelse stadig er ung og har meget at lære, men han er er inde i en god udvikling, så vi er selvfølgelig glade for fortsat at have fået papirer på hinanden. Han har vist nogle fine takter, og vi håber på, at vi sammen kan løfte ham til næste niveau, så han kan bide sig endnu tættere på holdet, siger sportschef Jesper Fredberg.

Kantspilleren fra Haiti kom til Viborg i sommer, og han glæder sig til at forlænge sit ophold i det midtjyske.

-Jeg er meget glad for at være i Viborg, og jeg føler mig som en del af en stor familie her. Jeg har lært rigtig meget af vores dygtige trænere, og jeg håber på, at jeg kan fortsætte med at forbedre mig, så jeg kan hjælpe holdet med mål og flere sejre, siger den unge haitianer.

Shelove Achelus har fået otte kampe i sæsonen, og scorede sit første mål for VFF i lørdagens sejr over HB Køge.

Pressemeddelse af VFF.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close