Kultur/EventNyheder

Shu-Bi-Dua: The Musical tager på Danmarksturné

Musicalen om Shubberne henrykkede i 2015, og nå bliver det muligt at få gensyn eller bare opleve alle hitsene for første gang, når Shu-Bi-Dua: The Musical tager på turne i slutningen af 2021 og starten af 2022.

Dermed bliver der Den Råde Tråd, Vuffeli-Vov og meget mere dansk Shubbi-guld, i landets mange musikhuse.

I foråret 2020 skulle musicalen have været genopsat på Fredericia Teater, men det blev aflyst pga. teatrets konkurs. Det betyder, at Lion Musicals har overtaget musicalen, og det bliver med størstedelen af den originale rollebesætning, og Thomas Agerholm, der også har instrueret musicalen, The Bodyguard, er tilbage ved roret..

Og der er høje forventninger til niveauet for Musicalen, hos Thomas Langkjær, ejer og producent hos Lion Musicals.

”Vi synes, at danskerne skulle have en ny mulighed for at opleve denne enestående danske musical. Rigtig mange blev skuffet, da de ikke fik mulighed for at se genopsætningen sidste år, da Fredericia Teater måtte lukke. Derfor er glæden så meget desto større nu over, at det er lykkedes. Vi fik Michael Bundesens velsignelse til at lave en genopsætning, inden han blev alvorligt syg, og vi vil gøre vores ypperste for at hylde og ære ham ved at lave en fantastisk opsætning i hans ånd. Vi takker både Fredericia Kommune, det nye Fredericia Musicalteater og den række af spillesteder og kulturhuse over hele landet, der har muliggjort dette.”

Shu-Bi-Dua – The Musical starter turnéen på Fredericia Musicalteater d. 3. november 2021, og rykker herefter til T Tivolis Koncertsal i København. Derfra går Danmarksturnéen for alvor i gang, med stop på Værket i Randers, MCH Herning Kongrescenter i Herning, Musikhuset i Aarhus, AKKC i Aalborg og Tinghallen i Viborg.

Billetterne sættes til salg den 10. marts kl. 12.00

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close