Forside SekundærKultur/EventNyhederTeater

Silas Holst og The Boyband Tour gæster Viborg

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Emil Hartmann, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er THE BOYBAND! Og nu kan de opleves i en ny stor satsning fra Tinghallen Viborg. Musicalen The Boyband Tour kan opleves i Comvent Arena lørdag 17. december 2022.

Scenekunstnerne der kan krediteres som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv-personligheder, er gået sammen om at skabe en unik koncertoplevelse, med premiere december 2022.

-Vi glæder os super meget til denne musical. Det er en meget anderledes og mere „levende“ oplevelse end vi tidligere har præsenteret – til denne musical bliver der nemlig mulighed for at købe ståpladser. Så der bliver med garanti gang i salen , fastslår direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Med rettighederne på plads til de 28 største boyband hits, drager Danmarks nye Boyband på en ambitiøs, storslået og spektakulær turné rundt i hele landet – The Boyband Tour! En musikalsk tidsrejse, hvor de fem toptunede artister sprænger rammerne i en euforisk, humoristisk og helt ny koncertoplevelse til hele Danmark.

I Want It That Way, Everybody, Dirty Pop, Show Me The Meaning.Musikalske perler vi alle har sunget med på, og ikke for sidste gang! Silas Holst og co. garanterer årets fest, når sang, dans, skuespil, showmanship og humoristiske indslag smelter sammen i en koncertoplevelse, langt udover det sædvanlige. Gør dig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og træne lattermusklerne. I et stort sceneshow, drevet af tidernes største hits, hæsblæsende storskærmsproduktion og gæsteoptrædener, bliver publikum taget i hånden gennem et to timers pop univers, af fem mænd hvis selvtillid og selvironi er på sit absolut højeste.

 

Billetsalget er allerede startet på www.tinghallen.dk

Relaterede artikler

Tjek også
Close
Back to top button
ANNONCE