Nyheder

SILKEBORG: Smittet tilskuer ved finalekampen

En tilskuer til finalekampen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold tirsdag 8. juni er efterfølgende blevet testet positiv for coronavirus.

Bjerringbro-Silkeborg fik onsdag aften besked om, at en tilskuer til tirsdagens finalekamp mod Aalborg Håndbold er blevet testet positiv for corona. Det skriver Bjerringbro-Silkeborg Håndbold på deres hjemmeside.

Bjerringbro-Silkeborg har sendt en mail til de tilskuere, som har siddet i samme sektion til kampen i JYSK arena: sektion E – midt. Samtidig er personer, som har siddet tæt på den smittede, blevet kontaktet direkte af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Informationen til tilskuere i samme afsnit er efterfulgt af en opfordring til at lade sig teste.

”Ovenpå en fantastisk aften i JYSK arena er vi ærgerlige over, at en person er konstateret smittet. Vi har fulgt retningslinjerne til kampen og har informeret dem, som skal være opmærksomme. Forhåbentligt viser det sig, at der ikke er flere smittede,” siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør Jesper Schou.

Han tilføjer:

”Vi opdaterer løbende vores hjemmeside og melder ud på Facebook, hvis der opstår nyt i sagen, men som sagt håber vi, at det er et enkelttilfælde.”

Alle tilskuere skulle fremvise gyldigt coronapas inden kampen, men det er ingen garanti for, at man er smittefri. Testresultatet kan vise forkert, man kan blive smittet efter testen, og man kan også være smittebærer, selvom man er vaccineret.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close