FodboldNyhederSport

AaB måtte nøjes med 0-0 i Silkeborg

Trods flere store muligheder endte AaB's udekamp mod Silkeborg I.F. uden mål, og dermed fik begge hold et point hver.

AaB kunne kun tage et point med hjem fra dagens målløse duel i Silkeborg.

Opgøret begyndte ellers med tre store chancer på tre minutter. Efter få sekunder snød Alexander Lind AaB-forsvaret og spillede Mads Kaalund til afslutning. Heldigvis for AaB-mandskabet reddede Jacob Rinne forsøget fra hjemmeholdet.

Efter to minutter var AaB uhyre tæt på en scoring, da Rasmus Thelander steg til vejrs på et kantfrispark fra Louka Prip og headede på stolpen, og blot et lille minut senere var Tim Prica i afslutterens rolle, men svenskerens afslutning blev blokeret på stregen af Tobias Salquist.

Herefter var der længere mellem chancerne, og alvorligt farlige blev mulighederne ikke. Eksempelvis blev en Silkeborg-omstilling afsluttet for svagt af Rasmus Carstensen til at true Jacob Rinne, og langskud fra Louka Prip og Nicolai Vallys sad lige på målmændene i begge ender af banen.

Midt i første halvleg fik Silkeborg I.F. frispark midt for mål og lige uden for feltet, men igen sad afslutningen lige på AaB’s svenske keeper.

Fire minutter før pausefløjtet var Iver Fossum tæt på at bringe AaB i front efter et godt indlæg fra Louka Prip, men nordmandens fine afslutning blev reddet til hjørne af den tidligere AaB-målmand Nicolai Larsen.

Også anden halvleg bød tidligt på store chancer i begge ender med Silkeborg I.F. som første chanceskaber. Alexander Lind sled sig igennem AaB-defensiven og fik en friløber, men i stedet for at afslutte spillede han bolden ud over baglinjen i et forsøg på at spille en holdkammerat fri.

Minuttet senere erobrede AaB bolden højt, og det gav en stor kontramulighed, men Louka Prip afsluttede over mål fra distancen. Louka Prip var igen på spil fem minutter senere, hvor hans afslutning sad lige i brystkassen på Nicolai Larsen.

Silkeborg-målmanden måtte også i aktion ti minutter inde i anden halvleg, da et hovedstød fra Tim Prica tvang den tidligere AaB-keeper til at vifte bolden over til et hjørnespark.

AaB fortsatte de gode takter, og Iver Fossum var centimeter fra at bringe AaB foran med 1-0 på et hovedstød, der desværre blev reddet på stregen efter en flot forsvarsaktion, og kort efter afsluttede Pedro Ferreira lige forbi opstanderen.

En time inde i kampen fik Nicolai Vallys så pludselig en stor mulighed for hjemmeholdet, men han missede fuldstændig sin frie afslutning midt for mål.

20 minutter før tid testede indskiftede Stefán Teitur Thórdarson Jacob Rinne fra distancen, og AaB-svenskeren måtte være på plads igen minuttet senere, da Tobias Salquist med et hårdt hovedstød tvang en stor redning frem fra Jacob Rinne.

I 78. minut kom indskiftede Milan Makaric til et hovedstød på et indlæg fra en anden indskifter, Kasper Kusk, men førstnævntes afslutning gik forbi Silkeborg-målet.

I tillægstiden var et nærgående langskud fra Pedro Ferreira det tætteste AaB mod slutningen kom på en scoring, og dermed endte kampen 0-0.

AaB står efter de tre første runder med to point i 3F Superligaen, og Hele Nordjyllands Hold skal igen i aktion på søndag, hvor AaB på et udsolgt Aalborg Portland Park møder AGF kl. 18.00.

Matchfacts – 3F Superligaen, 3. spillerunde

Silkeborg I.F.-AaB 0-0 (0-0)
Advarsler Silkeborg I.F.: André Calisir (78)
Advarsler AaB: Magnus Christensen (27), Mathias Ross (45), Malthe Højholt (64), Frederik Børsting (73)
3.360 tilskuere på Jysk Park

Silkeborg I.F. (4-3-3): Nicolai Larsen, Rasmus Carstensen, Tobias Salquist, André Calisir, Gustav Dahl, Andreas Oggesen (46: Stefán Teitur Thórdarson), Mark Brink, Mads Kaalund, Sebastian Jørgensen (65: Anders Klynge), Alexander Lind (65: Wessam Abou Ali), Nicolai Vallys (87: Nicklas Røjkjær).

AaB (3-5-2): Jacob Rinne, Mathias Ross (59: Anders Hagelskjær), Rasmus Thelander, Daniel Granli, Kristoffer Pallesen, Magnus Christensen (46: Pedro Ferreira), Iver Fossum, Malthe Højholt (74: Milan Makaric), Jakob Ahlmann (20: Frederik Børsting), Louka Prip, Tim Prica (59: Kasper Kusk).

Dommer: Sandi Putros

Skrevet af Rasmus Estrup – AaB.

Relaterede artikler

Back to top button
x