Betalt indhold

Skal din midtjyske virksomhed i gang med et større byggeprojekt?

Dette indhold er sponseret

Går du og overvejer at flytte din virksomhed i nye, flotte lokaler, eller står du og skal have renoveret den bygning, I allerede er i, så får du her et par gode overvejelser, inden du går i krig med projektet.

Uanset din situation og størrelsen på din virksomhed kan du måske godt stå og klø dig lidt i nakken over de mange spørgsmål, der melder sig.

Hvilken enterpriseform skal du gå med?

Du kan gå med forskellige enterpriseformer. Valget afhænger bl.a. af, om det handler om et byggeprojekt hos private eller en virksomhed samt størrelsen af projektet.

De tre mest anvendte entrepriseformer er:

  • Her har du som kunde ansvar for at styre projektets gang, koordinere fx håndværkere, indhente tilbud osv. Det anbefales dog at få fat i en rådgiver, så de mange ender når sammen.
  • Du har ansvaret for at godkende projekterne og anskaffe byggematerialer, men her er der en hovedentreprenør, som tager styringen over byggeriets mange faser.
  • Totalenterprise anvendes til store byggeprojekter for større virksomheder. Er det dig? Så skal du måske vælge totalentreprise i Århus.

Indretning er altafgørende for dagligdagen

Når dagligdagen skal fungere optimalt, er det vigtigt at tænke på, hvordan bygningen skal indrettes.

Det er vigtigt at lægge en plan for, hvilke rum I har brug for fx kontorer, mødelokaler, lagerrum, toiletter og en kantine. Fordelingen, størrelserne og placeringen af lokalerne har stor betydning for, hvordan I lettest kommer fra a til b, og hvad der skaber mest flow i jeres hverdag.

Sørg for at få bygningen og rummene indrettet, så de matcher de daglige rutiner, I har på arbejdspladsen. Så gør I det lettest for jer selv at navigere i.

Du kan med fordel rådføre dig med en arkitekt, som kan udarbejde en plantegning ud fra de tanker, du går med for byggeprojektet.

Held og lykke med byggeprojektet!

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE