FestivalnytKultur/EventNyheder

Skive Festival mangler frivillige

Arrangørerne bag Skive Festival kunne godt bruge nogle flere frivillige inden festivalen næste weekend.

Der bliver knoklet på højtryk på pladsen, inden der bliver skudt gang i Skive Festival den 2. september, men de kunne godt bruge flere hænder.

Der mangler nemlig frivillige til at hjælpe med opstilling og nedtagning efter Festivalen, fortæller Michael Eiskjær, der er bestyrelseformand for foreningen bag Festivalen.

“Der er tre ting, der gør det. Mange af vores frivillige har valgt, at de vil simpelthen give den fuld gas til festivalen i år, og så er der naturligvis også nogen, der har fået andre interesser,” forklarer han. Men den største gruppe af de frivillige, der har meldt fra, har gjort det, fordi de har andre planer.

“De ting, der er blevet skubbet og skubbet her de sidste halvandet år, skal jo lige pludselig afholdes. Det er sådan noget som konfirmationer og bryllupper og den slags. Det har vi hørt fra flere, at de bliver nødt til at tage afsted til sådan noget.”

Det gælder ikke kun festivalens normale frivillige. For mange af de foreninger, der normalt også hjælper til, kan heller ikke stille med fulde hold.

Alligevel er Michael Eiskjær tilfreds med fremskridtet og glæder sig til at kunne holde en festival igen.

“Det ser rigtigt godt ud. Folk er glade, og de glæder sig helt vildt. De er så positivt indstillede, at det er helt fantastisk. Og billetsalget går fint. Vi har en lille uge tilbage, og vi regner med at nå de 10.000 billetter, der er vores mål,” fortæller han.

Han håber alligevel på, at flere vil melde sig som frivillige.

“Vi vil jo gerne have flere til at melde sig. Hvis du er frivillig, så får du billet til festivalen, der giver adgang, når du ikke er på arbejde. Og så har vi jo også et fantastisk sammenhold herude, og du får mad og drikke.”

Har du lyst til at give Eiskjær og co. en hånd med at lave festival, kan du skrive en mail til frivillig@skivefestival.dk.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE