Forside SekundærGalleriHåndboldNyhederSportUncategorized

Skive fH delte point med KIF Kolding i en spændende kamp

Var der straffe i sidste sekund til Nickolei Jensen??? Det er ikke kun god håndbold man fik fredag aften i skive, sikke en stemning i Interfjord Arena

Wauw håndbold skal bare ses i hallerne og i sær når publikum er så oplagte som de var i Skive i aften. I en næsten fyldt Interfjord Arena med 913 tilskuer var der lagt op til et brag om toppen af midten.

Begge mandskab var klar fra første fløjt, men syntes nu det var Skive fH der kom bedst ud af blokken. Men det skulle vise sig at blive sådan en kamp der bølgede frem og tilbage. Så det var lige som om at man kunne ikke læne sig tilbage og tænke nu er den hjemme.

Det er jo det der gør en håndbold kamp fantastisk at se, når begge hold matcher op mod hinanden så godt.

Med godt syv et halvt minut igen af første halvleg og ved stillingen 9-9, rykkede KIF Kolding fra og kom på 9-13 inden Skive fH lige rettede op og gik til halvleg 11-13

Selvom KIF Kolding scorede det første mål i anden halvleg havde Skive fH lagt den bedste plan og fem minutter inde i halvlegen var der balance i stillingen ved 15-15.

Så bølgede det lidt frem og tilbage frem til der manglede ca 12 minutter hvor Skive fH havde slået et godt hul og var foran med 25-21. (Min hurtige hovedregning sagde mig der skulle scores 4 gange mere for at være sikker på begge point)

Det blev en gyser af en afslutning for ved stillingen 28-28 og med bare 24 sekunder havde KIF Kolding, men et skud på stolpen med 3 sekunder igen sendte Magnus Branbyge en lang bold op til Nickolei Jensen som i sit første lange skridt blev væltet omkuld og dommerne skulle voter, hvad der skulle dømmes der.

Der er vel både for og i mod, men det blev kun til et frikast næsten midt på banen.

En flot kamp endt med et fortjent point på kontoen og Skive fH ligger nu i toppen af midten.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE