Kultur/EventNyhederTopnyheder

Skræk og rædsel i Friheden

Der bliver ikke kun skreget i rutsjebanerne eller det frie fald, når Friheden fejrer Halloween.

Uhyggen har sænket sig over Tivoli Friheden i efterårsferien. Det betyder, at der er pyntet op over hele parken med overvejende orange og sorte farver. Græskarrene står tæt, og når mørket falder på, rammer den uhyggelige stemning alle kroge.

Det er nemlig igen blevet tid til Halloween i Friheden. En efterhånden tilbagevendende tradition, der ligger i uge 42, og som er hyppigt besøgt af gæster fra hele landet.

Udover pynten er der også gearet op på lidt ekstra forlystelser, som Cirkus Dystopia, der er en live-optræden med skuespillere klædt ud i alverdens skræmmende kostumer. Det kan også findes rundt om i Friheden, hvor det vrimler med kutteklædte kultmedlemmer, riddere, varulve og andre skræmmende personager.

Det kan godt lyde som noget, der ikke er så børnevenligt, men i dagtimerne er de faktisk både flinke og gode til at stille op til billeder.

Mangler du en god efterårsferieaktivitet, er byder Friheden selvfølgelig stadig på de normale forlystelser som Hjerteknuseren, Cobraen og Sky Tower, så der er rigeligt at opleve for både børn og voksne.

Min By News besøger flere af landets forskellige attraktioner i efterårsferien og giver forslag til, hvad man kan få en ferie hjemme i Danmark til at gå med. 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE