Festival TopnyhederNyheder

SMUKFEST: Herbie Hancock, Limp Bizkit og Kraftwerk

Tre af de helt store navne, der skulle have spillet på de aflyste festivaler, har nu bekræftet, at de kommer på SMUKFEST i 2022.

Det var noget af et koldt håndklæde ind under dynen, da festivalerne måtte aflyse i 2020 og 2021. Mange havde glædet sig til de fuldfede musikprogrammer, der havde landet nogle virkeligt store navne til landet.

Heldigvis ser det ud til, at de fleste prøver igen i 2022, og SMUKFEST har netop afsløret, at tre af deres hovednavne bliver at finde i skoven til sommer.

LIMP BIZKIT (US)
90’erne var fulde af rap og rock, og i 1997 blev de to genrer forenet med bands som KoRn og Limp Bizkit. Sidstnævnte ramte hitlisterne med numre som My Generation og Nookie, og Fred Dursts band har været en af grundpillerne i Nu Metal. Siden har Limp Bizkit udgivet en håndfuld albums, med et nyt på vej. Og fans af musikken og andre nysgerrige får altså muligheden for at skråle med i 2022.

Rollin’ rollin’ rollin’

HERBIE HANCOCK (US)
En af jazzens absolutte sværvægtere har også annonceret, at han giver muligehed for at opleve endnu en sprød (eller våd) sommernat i lækkersexet selskab. Hancock er kendt for numre som Watermelon Man og Cantaloupe Island, og han har været enormt produktiv og haft en stor indflydelse på genren siden han startede sammen med Miles Davis i 1963. Herbie er Need2Have!!!

KRAFTWERK (D)
Elektronisk musik er mange ting, men Kraftwerk er ligesom de andre navne, der netop er offentliggjort fra SMUKFEST, et af dem, der virkelig har været med til at forme deres genre. Siden bandet blev dannet i 1969 har der været stor udskiftning i medlemmerne, men Ralf Hütter, der var blandt de første to, hænger ved, og det tegner altså til at blive en aften i selskab med elektronika-pionerer, med sans for det særprægede.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE