Kultur/EventLine-upLine-up NyhederNyheder

SMUKFEST: Volbeat, Iggy Pop, Lisa Stansfield og Herbie Hancock

Fire nye navne er blevet tilføjet plakaten for dette år SMUKFEST, og denne gang er der fokus på det lidt mere modne publikum.

Volbeat: Poulsen og Co. har fyldt stadion efter stadion og er, med deres lettere tunge rock, altid gode for en fest. Numre som In The Garden’s Tale, Still Counting og For Evigt i samarbejde med Magtens Korridorer er blevet øjeblikkelige hits, og kan genkendes af de fleste.

Iggy Pop: “The Godfather of Punk” brød for alvor igennem i bandet The Stooges, og har siden cementeret sig som en af de helt store musikinstitutioner. Selvom han har passeret 70 år, har han ikke sat farten ned, og der er lagt op til et brag af en koncert. Lust For Life, The Passenger og Real Wild Child er bare toppen af nogle af de mange klassikere, der er blevet resultatet af en karriere på over 50 år.

Lisa Stansfield: Stansfield slog sig fast i 80erne med albummet Affection, der har solgt i både guld og platin-mængder over hele verden. Det var derfor passende, at megahittet All Around the World blev det første i en lang række hits. Stansfield har siden leveret superlækker R&B, og nu kan du opleve hende i bøgeskoven.

Herbie Hancock: Har du behov for en musikoplevelse, der stikker ud over det normale, så SKAL du forbi og se Herbie Hancock. Den amerikanske jazz-musiker er leveringsdygtig i stort opslået jazz med sexet sax, fløjsblød flygel og … temmelig… tjekket… takholdende… trommer? Ja ok. Måske jeg skulle være stoppet, men tag nu bare ned og nyd det.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close