Kultur/EventNyheder

Snapsting efterlyser VærtSkabere

Sidste år introducerede Snapsting VærtSkaberne, som gik rundt i byen og fik gæsterne til at føle sige hjemme. Succesen var stor og nu vil VærtSkaberne gerne være flere.

Sidste år introducerede Snapsting VærtSkaberne, som gik rundt i byen og fik gæsterne til at føle sige hjemme. Succesen var stor og nu vil VærtSkaberne gerne være flere.

Der er ikke noget bedre end en fest med gode værter, som tager godt imod gæsterne. Sådan skal det også være til Snapsting. Her går VærtSkabere rundt i byen og oplyser om,

hvem der spiller næste gang på Nytorv, hvor kan man købe mad, hvor de nærmeste toiletter er eller fortæller måske bare en god historie fra Snapsting.

Lige nu er der cirka 10 frivillige VærtSkabere, der glæder sig at møde Snapstings mange gæster. Men de vil rigtig gerne være endnu flere.

En af VærtSkaberne er Lars Erik Møller Leth, der til daglig er viceberedskabsdirektør hos Nordvestjyllands Brandvæsen. Sammen med sin kone, Janne, der også er frivillig VærtSkaber, ser han frem til igen at tage imod Snaptings gæster til juni.

– Jeg var VærtSkaber sidste år, og glæder mig til at være med igen i 2020, så meget som min kalender overhovedet tillader. Det er bare fedt at gå rundt ude i byen under Snapsting og få folk til at føle sig velkomne, fortæller Lars Erik Møller Leth og fortsætter:

– Jeg håber på, at vi i år bliver endnu flere VærtSkabere, for vi hygger os også med hinanden – uanset om vi kender hinanden på forhånd eller ej. Så jeg kan kun opfordre interesserede til at melde sig. Der venter så mange gode oplevelser og en masse smil fra glade mennesker.

Idemanden bag VærtSkaberne Lasse Hagen siger:

– Vi har brug for at Snapsting har et ansigt udad til. Fordi vi som mennesker har brug for at skabe relationer. VærtSkaberne får folk til at føle sig “hjemme”.

For at blive VærtSkaber skal man bare være glad for at møde nye mennesker og have lyst til at tale med folk, man ikke kender. Der bliver holdt et par info-møder

inden Snapsting, og det forventes, at en VærtSkaber kan afsætte 8 – 16 timer i løbet af de 10 dage Snapsting varer.

Er du interesseret i at blive frivillige VærtSkaber, så tilmeld dig på snapsting.dk under ’VærtSkaberne’.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close