112

Spritbilist forsøgte at snyde politiet for at få bilnøglerne tilbage

Fik tilfældig kvinde til at følge med ind på politistationen

Det var da et forsøg værd, men politiet lod sig ikke snyde af en 48-årig spritbilist, der torsdag eftermiddag var blevet løsladt efter en anholdelse for spirituskørsel ved middagstid.

Efter løsladelsen antastede han en tilfældig kvinde uden for politistationen og bad hende følge med ind i receptionen. Her forsøgte han at få udleveret sine bilnøgler, med en forklaring om at kvinden ville køre ham hjem. Men kvinden, der ikke vidste hvad det hele gik ud på, kendte ikke manden, så nøglerne blev ikke udleveret.

Den 48-årige var blevet anholdt kl. 12.30 på en p-plads i Dalsvinget, efter at et vidne havde fulgt efter ham fra Rema1000 på Balle Torv. Her havde vidnet set den tydeligt berusede mand købe en flaske spiritus, sætte sig ind i bilen og køre fra stedet. Vidnet kontaktede politiet og fulgte efter.

Da politiet ankom til p-pladsen, blæste den 48-årige alkometertesten op over det tilladte og han blev anholdt efter den såkaldte to-timers regel, hvor han skal lave to alkometertest inden for to timer for at fastslå om promillen er stigende og faldende. Under anholdelsen fik han på baggrund af alkometertesten inddraget sit kørekort administrativt.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE