NyhederTech

Stor rift om iPhone 12

Fredag åbnede da danske telefonforhandlere op for, at man kunne lægge en forudbestilling på den nye iPhone 12 og 12 Pro, og det har danskerne benyttet sig af i stor stil.

Faktisk i så meget højere grad, end da forgængerne, iPhone 11 og 11 Pro, blev lanceret.

Hos 3 er antallet af forudbestillinger steget med 75% på den nye telefon.

“Vores kunder er store Apple-fans, og der er altid rift om de nyeste modeller. Senest har vi oplevet en voldsom interesse for den budgetvenlige iPhone SE, men det tegner også rigtig godt for de nye flagskibsmodeller, iPhone 12 og 12 Pro, som er de første Apple-telefoner med 5G. Hvor iPhone 11-serien i højere grad var en videreudvikling af de forrige modeller, byder 12-serien på hel ny teknologi. Selv om 5G stadig er i sin spæde start herhjemme, er det noget, kunderne reagerer positivt på,” fortæller direktør for 3’s privatmarked, David Elsass.

5G netværket er så småt begyndt at rulle ud i Danmark, men arbejdet kommer til at tage tid, og det betyder altså, at det ikke er alle, der vil få glæde af det nye netværk i deres telefon før i løbet af 2021.

Det blev også muligt at forudbestille den nye OnePlus 8T fredag. Her har interessen dog ikke vist sig at være markant anderledes end da forgængeren 7T kom på gaden sidste år.

iPhone 12 og 12 Pro kommer i salg d. 23. oktober.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close