Ad NotamKulturTeaterTil anbefaling

Store følelser på Husets Teater

“SE PÅ MIG NÅR JEG TALER TIL DIG” er den prisvindende norske forfatter og lyriker Monica Isakstuens debut som dramatiker.
Stykket er i den enkleste kulisse af vægge og stole,opbygget som et kammerspil,med Sarah Boberg Morten Hauch-Fausbøll i de stærke roller,som moder,datter,far og søn.
Stykket omhandler , på forskellige stadier i livet,vores forskellige personligheder igennem seksuelle tiltrækninger,vrede,kærlighed,frustration og frygten for vold i nære relationer.
I samfundet meget taburiserede ting ,som kan være svære at forholde sig til og navigere i som menneske.
Stykket krydser der hele tiden,på dramatisk vis,over de udviskede grænser der er i forskellen på omsorg og overgreb ,kærlighed og had. Om den smerte og sårbarhed der opstår når man får børn og det tvetydige ,skrøbelighed og styrke, der ligger i den relation.
Sarah Boberg Morten Hauch-Fausbøll gør det begge forrygende,med en fantastisk energi imellem de to,som hele tiden sættes på spidsen og hvor man suges ind i et konstant spil af ord og reaktioner.
Flot og velspillet opsætning af stærke ting fra livet,hvor der konstant skiftes imellem indre ro og heftige følelses-udladninger.
Meget underholdende og tankevækkende dialog-teater,hvor man bestemt tager noget med sig hjem.
Spiller frem til 10. december

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close