NyhederTopnyhederVejr

Storm venter forude

Nyd solen i morgen, for på torsdag er forsvinder den i vindstøds af storm- og måske endda orkanstyrke.

Skal du lige have det maksimale ud den sidste varme og solrige dag inden efteråret virkelig får greb om det danske, skal du nok lige overveje, om du skal holde fri morgen. Her kan du nemlig opleve temperaturer helt op til 20 graders varme.

Det er dog kun for en kort bemærkning, for på torsdag varsler DMI masser af blæst helt op til kuling og storm, og endda af orkanstyrke.

Det er særligt det nordvestjyske, der bliver ramt af en koldfront, der trækker masser af blæsende vejr med sig, og det kan altså give meget kraftige vindstød ved kysterne. I takt med at fronten passerer, vil vinden skifte retning mod nordvest, og det er her, de kraftige vindstød kan opstå.

Prognosen er dog behæftet med en del usikkerhed fra DMIs side, og det kan derfor være svært at sige, helt præcist, hvor meget det vil komme til at blæse. Men blæst, det kommer der.

Det kan derfor være en god idé at kigge efter, om der er havemøbler eller andre løstsiddende ting på terrasser og altaner, inden de tager turen ud i verden.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE