HåndboldNyhederSport

Storsejr i topkamp mod ligareserverne fra Team Esbjerg

Team Esbjerg havde inden kampen vundet deres første 2 kampe i turneringen. Hele teamet vidste at det ville blive en svær kamp på en svær udebane.

Kampen åbner lidt nervøst og NSK kommer hurtigt bagud 2-0. NSK udligner til 2-2 via 2 hurtige kontrascoringer. Herfra begynder holdet at trække fra. NSK spiller sikkert med stor tålmodighed, hvor vi i perioder udstiller deres forsvar. Der blev åbnet op for scoringer fra alle positioner. Forsvaret fik fat i Esbjergs toneangivende skytter og samlet betød det, at NSK kunne gå til pausen med en føring på 17-12.

I pausen blev der snakket om, at vi skulle gå ind og vise den samme intensitet og forsøge at lægge et endnu hårdere tryk, da Esbjerg så ud til at være tappet for luft. Hele 2 halvleg bliver der spillet på et meget højt niveau fra hele holdet. Sara Mygh stod godt i målet, og vi kunne udbygge føringen til slutresultatet 33-19.

Et meget tilfreds trænerteam kunne se tilbage på en kamp, hvor alle leverede på højt niveau. Der var ikke mange tekniske fejl og sejren kom aldrig i fare i en kamp, der på forhånd så ud til at blive vanskelig.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close