GalleriHåndboldNyhederSport

Storsejr til Lemvig Thyborøn Håndbold

Lørdag eftermiddag tog Lemvig Thyborøn Hånbold i mod Bjerringbro Silkeborg Håndbold og sendte dem hjem med en ordentlig ørefigen

Lørdag eftermiddag tog Lemvig Thyborøn hjemme imod Bjerringbro Silkeborg Håndbold som ligger nummer 4 i ligaen. Og udeholdet kom da også bedst fra start og så ud til at have styr på kampen. I hvert fald til der var spillet godt 20 min.

Her fra tog hjemmeholdet førertrøjen på og havde ikke i sinde sådan lige at give slip på den igen. og fra 11-11 træk LTH stille og roligt fra og kunne gå til pausen ved stillingen 17-14

BSH kom faktisk ok fra start af anden halvleg, men det gjorde LTH nu også og holdt hele tiden BSH minimum 2 mål bagud indtil stillingen 20-19.

Nu skulle man tro at det ville ryste lidt at de store for BSH kom tæt på. Men faktisk skete det stik modsatte og hele holdet steppede op og slog et stort hul 26-21 med et kvarter tilbage.

Man kan godt sige at hjemmeholdet selv ville hjælpe til med spændingen da de med 5 min tilbage, fik 2 mand i ud på næsten samme tid. LTH tabte også undertallet 1-3, men var stadig foran med 5 da de var fuldtallig igen.

Så satte LTH tryk på igen og Mads Thymann Hansen kunne i de sidste sekunder scorer til slutresultatet 35-28

Flot kamp af Lemvig Thyborøn Håndbold som med denne sejr rykker op som nummer 9 dog med en kamp mere end både KIF Kolding og Mors-Thy Håndbold.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE