FodboldNyhederSport

Svensk-senegalesiske angriber Marokhy Ndione skifter til Viborg FF

Viborg FF henter den svensk-senegalesiske angriber Marokhy Ndione hos svenske IF Elfsborg.

Viborg FF henter den svensk-senegalesiske angriber Marokhy Ndione hos svenske IF Elfsborg. Angriberen har skrevet kontrakt med VFF frem til sommeren 2025.

-Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til Ndione. Han er en ung og spændende angriber, der har fået en del erfaring fra topfodbold i Sverige, og vi ser et stort potentiale, som vi selvfølgelig tror på, at vi kan forløse i vores miljø.

-Han er en stor og stærk boksangriber, der samtidig er bevægelig og dynamisk i sit spil, og vi mener, at han er den helt rette profil til vores spillestil. Vi får en angriber, der er sulten, og som allerede har vist, at han kan være med på et højt niveau, men som vi også tror på, at vi kan få til at blomstre endnu mere i den grønne trøje, siger sportschef Jesper Fredberg.

Den 22-årige angriber er født i Senegal, men har boet det meste af sit liv i Sverige, og har fået sin fodboldopdragelse hos IF Elfsborg, hvor han også fik sin seniordebut i 2019. På Elfsborgs førstehold er det blevet til i alt 63 optrædener og 12 scoringer. Ndione har desuden spillet en enkelt ungdomslandskamp for Sverige.

-Jeg er meget glad. Det er fantastisk at være her, og jeg er blevet taget rigtig godt imod, så jeg glæder mig til at komme i gang her. Jeg har hørt mange gode ting om klubben, og det føles som at blive en del af en familie, og jeg skal selvfølgelig bidrage med mine styrker her, så vi sammen kan udvikle os og opnå vores mål, lyder det fra den 192 cm høje angriber.

Marokhy Ndione overtager trøjenummer 9 i Viborg FF.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE