Forside FremhævetGalleriLivsstilNyheder

Tilbageblik på 2021: Skagen er bare noget særligt i uge 29

Den historie der fik flest læsninger i 2021 på MinByNews, var en om sommerferie på toppen. For her kan Skagen bare noget særligt og hvis man så lige ligger uge 29 oven i. Så er der fest, champagne, store biler og sejlbåde. Læse og gense ”Skagen er bare noget særligt i uge 29 ”.

Skagen er fest, champagne, store biler og sejlbåde. Se billeder fra onsdagen i uge 29, hvor Skagen fester for vildt.

Skagen er hvert år et tilløbsstykke, for ferieglade turister fra hele norden. For andet år i træk, måtte Skagen leve med, at alt ikke er helt som det plejer. For med nye restriktioner i Norge, forlod de norske både havnen i weekenden, og det kunne både ses og mærkes. Vi talte med havnekontoret, som kunne oplyse, at man kun lige var på halv belægning af, hvad man havde før pandemien.

Med det betyder jo ikke, at der ikke blev festet på, hvad der er den største feriedag i Skagen: Onsdag i uge 29.

Det var den uge, som tidligere er blevet kaldt Hellerup-ugen. En betegnelse, der ikke længere helt passer, for sandheden er, at der er lige så mange gæster i Skagen fra Århus, Silkeborg, Holstebro og Ålborg som fra Nordsjælland.

I Gl. Skagen er det helt store tilløbsstykke frokosten på ”Ruths Hotel”. Her samles folk hvert år i hundredevis, for enten at spise frokost på det gamle hotel, eller bare for at se på dem, som spiser. For her er der som regel en ret god chance for at se både kendisser og store biler.

Rundt om i Skagen er der mange fine beværtninger, der har både live musik og kulørte drinks på menuen.

Skagen Havn er noget særligt, for her samles mange dyre og fine både fra hele norden til hygge. Her er alt lige fra den, som sidder stille og nyder et glas rosé til dem, som har hyret en DJ og fester igennem.

Jesper Binzer på Fiskerestauranten
Skagen Fiskerestaurant er kendt for altid at have lidt ekstra på programmet for deres gæster. Det var også tilfældet i år, for her havde indehaver, Jesper Winter, sat en anden Jesper på programmet. Jesper Binzer er nok mest kendt som forsanger i bandet D-A-D, men han har siden 2017 udgivet flere plader i eget navn. Sammen med sit band gav han gæsterne på Fiskerestauranten en særlig rockoplevelse. Og da Binzer sendte solen i seng, kunne det høres over hele havnen.

Se også: Sommerkoncert med Jesper Binzer i Skagen

Vi har samlet et galleri, fra dagen i Skagen herover.

Skagen er og bliver bare noget særligt i den danske sommer.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE