112Forside FremhævetNyheder

Tilbageblik på 2021: Ustoppelig hjemløs har brudt ind i sit eget hjem 14 gange

De mest læste historier på MinByNews i førstekvartal 2021 her var det historien om den ” Ustoppelig hjemløs har brudt ind i sit eget hjem 14 gange” men hvad for en historie, var den der blev læst mest.

En 58-årig husvild mand fortsætter med at skabe problemer for politiet og utryghed for de nye ejere af mandens tidligere hus på Aabenraavej i Silkeborg.

Alene i denne weekend er han seks gange brudt ind i huset, selvom han er blevet anholdt flere gange af politiet.

Ikke engang en fremstilling i grundlovsforhør lørdag har stoppet hans tilsyneladende utrættelige fremfærd. Mandag er han igen i politiets varetægt, og endnu engang vil han blive fremstillet i grundlovsforhør, oplyser politiet mandag morgen til Midtjyllands Avis.

I sidste uge oplyste politiet, at der var iværksat tiltag for at skaffe den 58-årige den rette hjælp, efter han syv gange på fem dage var brudt ind i huset. Det er uvist om han ikke kan eller ikke vil erkende, at huset er blevet solgt, og derfor tiltvinger sig adgang, hvilket er meget ubehageligt for de nye ejere. Samtidig er det en sag politiet efterhånden har brugt mange resourcer på, men manden fortsætter med at sætte ordensmagten grå hår i hovedet.

Læs også den meste læste historie i første kvartal var:

21-årig trafikdræbt: Hundehvalp tog måske opmærksomheden

 

Hjælpen, der skulle være iværksat har i hvert fald ikke båret frugt. Fredag aften blev han anholdt efter endnu et indbrud, og lørdag blev han så fremstillet i grundlovsforhør sigtet for gentagne husfredskrænkelser, men dommeren vurderede ikke der var grundlag for at tilbageholde manden, der blev løsladt igen kl. 12.24. Senere lørdag aften blev han igen anholdt for nye husfredskrænkelser og senere løsladt. Søndag blev politiet tilkaldt både kl. 18 og kl. 22, hvor det blev besluttet at beholde ham natten over.

På grund af mandens atypiske adfærd, vil han så igen blive fremstillet for en dommer mandag kl. 13.

Politikommissær Bent Riber Nielsen kalder situationen dybt ulykkelig, både for den 58-årige og de nye ejere af huset, og oplyser til Midtjyllands Avis, at der er behov for at manden bliver tilset af en læge, og at der foretages en vurdering at hans mentale tilstand.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE