Forside GallerierGalleriKoncertgallerierKulturKultur/EventNyheder

Tinghallen genåbnede fredag med Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy gav fredag aften den første koncert i Tinghallen i Viborg i meget lang tid. Se billeder fra koncerten her.

Endelig kunne vi igen komme til koncert i Tinghallen, efter mange måneders nedlukning er der nu gang i live musikken igen.

Første koncert var Tim Christensen resten af Rockbandet Dizzy Mizz Lizzy der stod for.

Selv om det er noget underlig at gå til rockkoncert, hvor man skal sidde og holde afstand, var det bare godt endelig, at kunne komme ud og høre LIVE musik igen.

Der kun kunne lukkes 500 gæster ind til fredagens koncert, men med over 2000 stole i den nye Tinghal, var der god plads og alle kunne føle sig trykke ved koncerten, hvor alle skulle vise coronapas, bruge mundbind og håndsprit. Det kombineret med tomme stolesæder mellem koncertgængerne, som kom fra store dele af Jylland, for igen at kunne nyde koncerten, var alle glade og godt tilpas.

Det samme var bandet, som havde glædet sig til endelig at kunne komme ud og spille igen, selv om det blev en noget anden oplevelse end normalt, når der afholdes rockkoncert.

Vi har herover samlet et galleri fra koncerten, som var den første i Tinghallen efter genåbningen.

 

Allerede i aften er der igen koncert i Tinghallen, når et anden af Danmarks største rockband, D-A-D står på scenen i Viborg.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE