112Forside FremhævetNyheder

To børn mistede livet i voldsom brand

En 7-årig dreng og en 11-årig pige brændte inde i overtændt hus efter flere redningsforsøg.

En kvinde og hendes samlever prøvede forgæves at redde hendes to børn – en pige på 11 år og en dreng på 7 år – ud af et hus i Hobro, natten mellem søndag og mandag. De pådrog sig begge forbrændinger og blev udsat for røgforgiftning, men måtte opgive. Huset var overtændt, og branden så voldsom, at heller ikke røgdykkere kunne komme til.

Branden blev anmeldt til Nordjyllands Politi kl. 01.36, der sendte patruljer, ambulancer og køretøjer fra Nordjyllands Beredskab ud til adressen. Ved ankomsten var branden meget kraftig, og børnene, der befandt sig på husets 1. sal var fanget og slap altså ikke fra banden med livet i behold.

Politikommisær ved Nordjyllands Politi, Lene Madsen, forklarer, at der ikke er tegn på en forbrydelse.

“Vores undersøgelser peger klart på, at der er tale om en dybt tragisk ulykke,” lyder det i en pressemeddelelse fra Nordjyllands Politi. “Brandårsagen er noget, som vores videre brandtekniske undersøgelser blandt andet skal være med til at fastslå helt præcist, ligesom vores andre undersøgelser, skal klarlægge de nærmere omstændigheder i forbindelse med branden.”

Før de undersøgelser er på plads, hvilket forventes at ske over de næste dage, vil der ikke kunne meldes noget konkret ud. Indtil videre er stedet afspærret, mens undersøgelserne finder sted.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close