FodboldForside SekundærNyhederSport

Topbrag i Viborg: Danmark – Rusland

Efter mange kampe med overlegne sejre står det danske kvindelandshold over for sin hidtil største opgave i VM-kvalifikationen, når de møder Rusland på hjemmebanen i Viborg. Begge nationer har nemlig lige nu 12 point for fire kampe.

Der er dermed lagt op til et spændende topopgør på Viborg Stadion, tirsdag den 30. november kl. 18.00, hvor det aktuelle styrkeforhold mellem de to øverste hold i tabellen afsløres.

Borgmester Ulrik Wilbek glæder sig meget og siger forud for kampen:
– Jeg er ret spændt på at følge kampen fra lægterne på Viborg Stadion, og jeg opfordrer selvfølgelig til, at så mange som muligt kommer og støtter kvindelandsholdet til årets sidste hjemmekamp. Det ville jo være rigtig dejligt, hvis de kunne overvintre alene i toppen af VM-kvalifikationstabellen.

Landsholdets fans kunne allerede mandag se kvindelandsholdet træne på Viborg Stadion, og de får muligheden igen fredag den 26. november kl. 11.30 – 13.00, hvor fansene komme ind via indgang 5. På grund af stigende corona-smittetal bliver der denne gang desværre ikke mulighed for selfies eller autografer fra spillerne.

 

Jul i fanzonen

Fanzonen er tilbage på sin vante plads foran Viborg Stadion, og den bliver i denne omgang pyntet særligt op i anledning af den kommende højtid, fortæller projektleder Pia Viller Arendt:
– Vi synes, det er oplagt at “jule” fanzonen lidt op, så stemningen bliver ekstra hyggelig. Det gør vi med juletræer, lyskæder, nissehuer og julemusik – og så kan vores gæstende fans glæde sig til en food-truck, hvor de blandt andet kan købe æbleskiver og varm kakao.

Jule-fanzonen er åben kl. 15.30 – 17.30, hvor der er mulighed for at deltage i sjove boldaktiviteter og selvfølgelig få malet ansigtet i rød-hvide farver. Der bliver også mulighed for at møde landsholdets maskot, Emma Hu.

 

Stemning på stadion

Emma Hu fortsætter fra fanzonen til tribunerne på Viborg Stadion, hvor hun deler slik ud i pausen og stiller op til fotografering sammen med fans. Trommeduoen ArtiMik sørger for ekstra god stemning, og så får publikum mulighed for at se sig selv på heppe-cam.

På vej til og fra stadion har man mulighed for at komme i ekstra rød-hvid stemning, når Viborgs hvide rådhus lyses op i rødt.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE