FodboldNyhederSport

Transfer nyt: Stephen Odey skifter fra Genk til Randers FC

Den 23-årige angriber Stephen Odey skifter fra Genk til Randers FC på en lejeaftale gældende for sæsonen 2021/22.

Randers FC har i den seneste tid været på jagt efter en angriber, og ham har man nu fundet i den 23-årige nigerianske angriber Stephen Odey, der kommer til klubben fra Genk på en lejeaftale, der kan blive vekslet til en permanent aftale, da Randers FC har sikret sig en købsoption.

– Vi har ledt efter en angriber med fart og har i et stykke tid været i dialog med Genk omkring Stephen, som er en spændende spiller, der er hurtig, god i mand-mand-spillet og også er en dygtig afslutter, som han har vist i både schweizisk og fransk fodbold. Vi er glade for, at det er lykkedes at få ham til Randers, og at vi nu kan køre ham ind i truppen og få ham i aktion efter landskampspausen, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Den nigerianske angriber kom til europæisk fodbold i 2017, hvor schweiziske FC Zürich hentede ham, og hvor han i efteråret 2018 fik sit gennembrud og scorede 10 mål i sæsonen. Det fik belgiske Genk til at købe ham, men her har han kæmpet med blandt andet den tidligere FC Midtjylland-profil Paul Onuachu om spilletid, og han blev derfor udlejet til den franske Ligue 2-klub Amiens i sidste sæson. Her sluttede han lejeopholdet af med at score begge mål i sæsonens sidste kamp, der endte 2-2 mod Nancy.

Nu glæder han sig til at komme i gang i Randers og bidrage til holdets kamp i såvel 3F Superligaen som Sydbank Pokalen og Europa Conference League.

– Det er en utrolig spændende udvikling, som Randers FC har gang i, og jeg glæder mig til at hjælpe holdet i et tæt og spændende kampprogram. Jeg har kun hørt godt om klubben, og jeg håber på, at jeg hurtigt kan bidrage med mål og assists, så vi kan gøre fansene endnu mere stolte af holdet, siger Stephen Odey.

Stephen Odey fik i 2017 debut for det nigerianske landshold og har spillet to kampe for ’Super Eagles’. Han kommer til at spille med nummer 90 i Randers FC.

Fakta:
Stephen Pius Odey
Nationalitet: Nigeria
Født: 15. januar 1998 (23 år)
Højde: 1,82 m
Position: Angriber
Tidligere klubber: MFM FC, FC Zürich, KRC Gen, Amiens Sporting Club (lån)
A-Landskampe for Nigeria: 2

Relaterede artikler

Tjek også
Close
Back to top button
ANNONCE