112NyhederTopnyheder

Tre mænd fra Viborg er sigtet for afpresning

Unge mænd fra Viborg aftalte sex-møder med mænd fra hele landet og udsatte dem for afpresning bagefter

Tre unge mænd blev onsdag eftermiddag hentet af politiet på forskellige adresser i Viborg. De tre mænd er nu blevet sigtet for en række forhold om afpresning og bedrageri online.

”Det er en stor bedrageri- og afpresningssag, som vi nu har slået til i. En stor sag med mange forhold og mange forurettede, og det hele er foregået over nettet,” udtaler efterforskningsleder Henrik Andersen, til Viborg Stifts Folkeblad.

De tre mænd er sigtet for i alt 14 forhold, indtil videre. Der kan dog dukke mange flere op, i takt med at politiet efterforsker sagen yderligere.

Indtil videre handler det dog om forhold, hvor de tre mænd angiveligt har oprettet falske profiler på sociale medier, og under kvindelige dæknavne har aftalt at mødes med mænd, for at udveksle seksuelle ydelser for penge.

Efterfølgende har de tre mænd afpresset de involverede mænd til at aflevere penge under trusler om at afsløre deres gøren og laden for familie og venner.

Politiet fortæller, at nogle af mændene har betalt helt op til 50.000 kr, mens andre er sluppet med lavere beløb. Og samtidig er nogle af ofrene blevet afpresset til at sende intime fotos eller videoer af sig selv, som de unge mænd har brugt til yderligere afpresning.

De tre mænd blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag, der dog blev holdt bag lukkede døre.

 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE