HåndboldNyhederSport

TTH Holstebro er tæt på en finale men der skal stås sammen

Det var en stor oplevelse både for spillerne og alle omkring TTH Holstebro at man igen kunne lukke næsten 1.200 fans og tilhængere ind i Gråkjær Arena til den klassiske kamp om det midtjyske.

Stemningen i Arenaen og spændingsniveauet på banen var en topkamp værdig, Så alle fik fuld valuta for pengene. Gæsterne fra BSH var stort set foran hele kampen, og med 15 minutter tilbage, var der fire point ned TTH Holstebro, der begyndte Holstebro stille og roligt, at spise sig ind på føringen, hvorefter de kunne få et vigtigt point med til Silkeborg i morgen.

Nogle hektiske sidste minutter fik folk ud på kanten af sæderne, og Sebastian Frandsen, som spillede sig rigtig flot tilbage i kampen, snuppede den sidste bold bare tre sekunder før slutfløjt. Så nu er der lagt i kakkelovnen til i morgen.

“Stemningen i hallen føltes, som om det var den altafgørende kamp,” fortæller Direktør John Mikkelsen, som takker Holstebro for opbakningen og de meget veloplagte tilskuere, der var mødt op for at vise stor passion og glæde ved endelig kunne komme ind og se top håndbold i Holstebro igen.

Skadeslisten, som sæsonen igennem har været fyldt med nøglenavne, blev endnu en gang tilført spillere efter første Semifinale kamp mod BSH. Men et af de helt store kendetegn for netop TTH Holstebro er, at de bare rykker sammen og fikser det, hvis der opstår skader undervejs. Det var også tilfældet i den første semifinale kamp.

Når TTH Holstebro har måtte justere på grund af skader i løbet af hele sæsonen, er det godt der bare hver gang er en ny fra truppen, der har grebet chancen og slået til. Der er ingen tvivl om, at det nok er BSH, der har overhånden i morgen, hvilket jo passer ret godt til TTH Holstebro, som har helt fint i rollen om at komme tilbage fra baghjul.

“Det er klart, at det er BSH, der har favoritrollen i Silkeborg i morgen, men vi har slået alle de store hold i Ligaen i deres huler,” siger John Mikkelsen

Senest vandt TTH Holstebro puljefinalen i slutspillet over Aalborg Håndbold, og det gav en fordel i form af en ekstra hjemmekamp over de tre semifinaler, som kun kommer i spil, hvis det ender uafgjort i Silkeborg i morgen.
Så der rykkes bare sammen i bussen igen, hvis hverken Mathias Porsholdt, som fik et riv i skulderen midt i anden halvleg, eller Magnus Bramming, der efter bare 1 minut og 43 sekunder måtte ud gå med et overstreg i anklen.

“Jeg ved ikke, hvordan de har det, men jeg ved, at de får behandling, og så må vi se, om de er klar i morgen,” lyder det fra en måske lidt bekymret direktør.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x