HåndboldNyhederSport

TTH nyt: Velkommen til Aaron Mensing

Ligaprofilen Aaron Mensing skifter Skansen ud med Gråkjær Arena forud for den kommende sæson.

Mensing har spillet en vigtig rolle på SønderjyskE-holdet gennem de senere år. Nu er han klar til at tørne ud i den hvide TTH-trøje.

Ved spillerpræsentationen tilbage i sommeren 2019 lød det således om sønderjyden:

Stortalentet og topscorer Aaron Mensing skifter til TTH Holstebro på en 3-årig kontrakt fra sæsonen 2020/21. Den 21-årige målfarlige bagspiller har valgt TTH Holstebro efter flere gode år i SønderjyskE Håndbold.

En revet sene i lillefingeren satte en stopper for Aaron Mensings fremragende sæson i SønderjyskE Håndbold, hvor det i alt blev til 143 mål i Herre Ligaens grundspil (Nr. 5 på topscorerlisten).  I de seneste sæsoner har han vist tydelige tegn på sit store potentiale, og den store betydning som han har i dag. Fra sæsonen 2020/21 skal han udfolde disse kvaliteter i TTH Holstebro. 

TTH-direktør: Aaron bliver en tydelig styrkelse af vores trup

– Først og fremmest er vi stolte af, at vi igen kan præsentere en tilgang af en ligaprofil. Aaron har allerede nu vist, trods hans unge alder, at han indeholder masser af kvalitet – både som målfarlig afslutter, spilfordeler og forsvarsspiller. Han er en af ligaens mest spændende spillere og er fremtidens mand. Han kommer til at styrke vores i forvejen spændende spillertrup, udtaler TTH-direktør John Mikkelsen.   

Den 198 cm. høje bagspiller ser TTH Holstebro som et perfekt match:

– Jeg ser meget frem til at skulle starte et nyt kapitel i Holstebro, og skiftet er et ryk op i min karriere. Jeg tror, TTH Holstebro er det rette match for mig til, at jeg kan fortsætte den udvikling, jeg er i gang med. Klubben har vist, at den har tillid til unge spillere, og derfor tror jeg på, at jeg kan rykke mit niveau. Herudover er målet naturligvis også at skabe resultater i Holstebro. Der er tydelige ambitioner i klubben, og det har været attraktivt for mig i min beslutning om at komme til Holstebro, siger Aaron Mensing. 

Selvom Aaron Mensing først tilslutter sig til TTH Holstebro i 2020, så kender han allerede flere spillere på det hold han kommer til at være en fast del af.

– I TTH Holstebro har de fået lavet længevarende kontrakter med alle de nye profiler, og derfor kender jeg allerede nu det hold som jeg tilslutter. Holdet får et godt mix af talent og erfarne spillere, som alle er meget dygtige. Det er en meget spændende trup som klubben råder over de kommende mange år, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet, slutter Aaron Mensing. 

Aaron og resten af TTH-holdet spiller deres første officelle kamp mod Mors-Thy den 8. august i Struer Energi Park. Mere info om kampen følger.

Af Nanna Gantriis Mortensen – Foto: Louise Boo

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close