HåndboldNyhederSport

TTH nyt: Velkommen til(bage): Søren Hansen

En gammel kending vender hjem, når Søren Hansen indtager rollen som cheftræner i TTH Holstebro.

Søren Hansen vender inden denne sæson tilbage til TTH. Denne gang som cheftræner, med sin egen læremester, Claus Uhrenholt ved sin side.

Læs her, hvad Søren Hansen havde at sige om projektet, da han blev præsenteret som ny TTH-træner tilbage i august:

Søren Hansen bliver den nye cheftræner for herreholdet i TTH Holstebro fra 2020/21 sæsonen og tre år frem. Dermed vender Søren tilbage til klubben som han i 10 år har repræsenteret både som aktiv spiller og assistenttræner.

Det bliver en velkendt TTH-trekløver, der skal danne træner-konstellationen i TTH Holstebro fra sæsonen 2020/21. Søren Hansen og Claus Uhrenholt har begge underskrevet 3-årige kontrakter, og ved deres side får de Michael Bruun som målmandstræner. I 2008 vandt trioen sammen klubbens første pokaltitel. Nu skal de sammen lede holdet mod nye ambitiøse mål. 

– Vi er lykkelige over vores nye træner-konstellation, der alle har et stort TTH-hjerte, og som kender til klubbens kultur, værdier og dna. Vi er ikke i tvivl om at Søren Hansen er den rette kulturbærer til at lede holdet efter Patrick Westerholm, og han besidder vinderinstinktet samt de faglige og menneskelige kvaliteter der skal til, siger TTH-direktør John Mikkelsen, der takker Mors-Thy for et godt samarbejde:

– Der skal lyde en stor ros og tak til Mors-Thy Håndbold. De har i de seneste to år udviklet Søren Hansen, hvor han har fået et stort ansvar i klubben. Vi er sikker på at han er blevet en endnu stærkere træner-profil, når han vender tilbage til TTH Holstebro næste sæson.  

Søren Hansen: Jeg glæder mig til at indgå i et ambitiøst projekt

Med en kamphistorik på 305 kampe i TTH Holstebro, er Søren Hansen langt fra et ukendt ansigt for publikummet i Gråkjær Arena Holstebro. I sin aktive karriere uddelte han tæsk på stregen, men nu skal den 39-årige sjællænder overtage dirigentstokken som cheftræner i klubben.  

– Jeg kommer hjem til en klub som jeg holder rigtig meget af og som jeg har store følelser for. Jeg kom til TTH Holstebro i 2007, og forlod først klubben 10 år senere. Størstedelen af min seniorkarriere er foregået i klubben, og derfor er jeg naturligvis glad og stolt over at komme tilbage i en rolle som cheftræner. Jeg glæder mig helt vildt, siger Søren Hansen og fortsætter snakken hen på ambitionerne i TTH:

– Det er et utroligt spændende projekt som TTH Holstebro har gang i, og jeg er fuldt på højde med det skal være ambitiøst. Spillertruppen har potentialet til at nå rigtig langt med en god blanding af talent, rutine og bærende kræfter. Kvaliteten er der helt bestemt, og det bliver vores mission at få de kompetencer til at fungere sammen. 

At skulle danne trekløver sammen med Uhrenholt og Bruun er optimale betingelser, fastslår den nye cheftræner:

 – Jeg havde Claus i fem år som træner, og han var den som hentede mig til TTH Holstebro tilbage i 2007. Vi har holdt kontakten til hinanden lige siden, hvor vi har benyttet hinanden meget som sparringspartnere. Vi har et rigtig godt forhold til hinanden, siger Søren og uddyber, hvorfor han tror samarbejdet vil blive succesfuldt:

– Claus og jeg er forskellige på flere områder, og derfor har vi også forskellige spids-kompetencer som jeg ved vil komplementere hinanden perfekt. Vi har stor respekt for hinanden, og vi har begge visionen om at opnå mere i TTH Holstebro. 

Før Søren Hansen kommer til TTH Holstebro som cheftræner, er der en 2019/20 sæson, som skal afsluttes på bedste vis i Mors-Thy Håndbold.

– Jeg har haft to gode sæsoner i Mors-Thy, og har en sæson endnu som jeg ser meget frem til. Jeg har prøvet både at have medvind og modvind i klubben, og det tror jeg har rustet mig til det trænerjob jeg skal udfylde i TTH Holstebro fra næste sommer. Det har været en sund læringsproces, at stå med ansvaret, slutter Søren Hansen.

Søren Hansen er i gang med DHF’s højeste træneruddannelse, Master Coach.

Af Nanna Gantriis Mortensen – Foto: Morten Toft

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close